MCN-verkon käyttöoikeuksien poistaminen kanavalta

Jos olet kumppanisisällöntuottaja eikä MCN-verkoston kanssa tekemäsi sopimus mielestäsi estä pääsyoikeuksien poistamista, voit pyytää, että MCN-verkoston pääsyoikeus kanavallesi poistetaan.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Kanavan hallintapaneelissa näkyy Suhde verkkoon ‑kortti.
  3. Voit poistaa MCN-verkoston pääsyoikeudet kanavallesi valitsemalla kyseiseltä kortilta Poista pääsyoikeudet. Näet ponnahdusikkunan, jonka mukaan MCN:llä on 30 päivää aikaa vastata pyyntöösi. Pääsyoikeudet voidaan myös poistaa automaattisesti 30 päivän kuluessa tai aiemmin.
  4. Vahvista klikkaamalla POISTU VERKOSTOSTA.
Tärkeää: Jos poistut MCN-verkostosta, sinun on otettava kaupallistaminen käyttöön ja yhdistettävä tilisi AdSense for YouTubeen, jotta voit jatkossakin ansaita tuloja ja saada maksuja.

Mitä tapahtuu, jos poistan MCN-verkoston pääoikeudet mutta sopimukseni on vielä voimassa?

Lue tarkkaan MCN-verkon kanssa tekemäsi sopimus, ennen kuin poistat käyttöoikeudet. Jos MCN-verkon kanssa tekemäsi sopimus on edelleen voimassa, käyttöoikeuksien poistaminen ei vapauta sinua mistään oikeudellisista velvollisuuksista ja kyseessä voi olla sopimusrikkomus. Jos et ole varma velvollisuuksista, asiasta kannattaa keskustella MCN-verkoston tai lakiasiantuntijan kanssa.