Suprimir l'accés del teu canal a l'MCN

Si ets un creador afiliat i creus que el contracte que tens amb la teva MCN et permet fer-ho, pots iniciar el procés per suprimir l'accés del teu canal a l'MCN.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. A la pàgina Tauler de control del canal, veuràs la targeta Relació amb la xarxa.
  3. Fes clic a Suprimeix l'accés a la targeta per suprimir l'accés del teu canal a l'MCN. Veuràs una pantalla emergent en què s'indica que l'MCN té 30 dies per respondre a la sol·licitud, o l'accés se suprimirà automàticament en un termini de 30 dies o menys.
  4. Fes clic a SURT DE LA XARXA per confirmar l'acció.
Important: si abandones una MCN, has de configurar la monetització i enllaçar el teu compte amb AdSense per a YouTube per continuar guanyant diners i rebre els pagaments.

Què passa si faig clic per suprimir l'accés del meu canal a l'MCN però el meu contracte no ha caducat?

Abans de fer clic per suprimir l'accés del teu canal, revisa les condicions del contracte que tens amb la teva MCN. Si encara hi estàs subjecte, és possible que el fet de suprimir l'accés no t'eximeixi de les obligacions legals corresponents i que, en fer-ho, infringeixis el contracte. Recomanem als propietaris dels canals afiliats que no tinguin clares les seves obligacions que ho consultin a les seves MCN o als seus assessors legals.