Forhåndsavspilling av videoer

Med forhåndsavspilling av videoer kan du se en tre sekunders snutt før du ser selve videoen.

Du ser en slik tre sekunders forhåndsavspilling når du holder markøren over miniatyrbildet for en video på datamaskin eller ruller forbi en video når du søker på mobil. Når forhåndsavspillingen er ferdig, ser du minatyrbildet igjen.

Du ser forhåndsavspillinger bare hvis du har slått av den innebygde spilleren.

Legg til forhåndsavspilling for videoene du har lastet opp

Seerne kan se forhåndsavspillinger på Startside-, Abonnementer- og På vei opp-fanen. De ser dem også på videosider og i søkeresultater. Forhåndsavspilling er bare tilgjengelig i utvalgte nettlesere (Chrome versjon 32 og nyere og Opera versjon 19 og nyere).

Forhåndsavspilling er tilgjengelig for de fleste videoer som er lengre enn 30 sekunder. Hvis seeren har slått av den innebygde spilleren, slås forhåndsavspilling automatisk på for kvalifiserte videoer. Funksjonen blir ikke nødvendigvis lagt til for alle videoer som er lengre enn 30 sekunder.

Vi bruker flere kriterier, for eksempel emne og innhold, for å avgjøre hvilke videoer som kan forhåndsavspilles. Hvis du ikke ser en forhåndsavspilling innen to dager, er denne videoen foreløpig ikke kvalifisert.

Slik bruker du forhåndsavspilling av videoer

Du trenger ikke å gjøre noe for å bruke funksjonen for forhåndsavspilling. Systemet vårt velger automatisk et klipp som skal vises, fra første halvdel av videoen.

Vi anbefaler at du tilpasser videominiatyrbildene dine selv om videoene forhåndsavspilles. Miniatyrbildet vises når forhåndsavspillingen ikke er i gang.

Slå av forhåndsavspillinger med lyd på smart-TV-er

1. Åpne Innstillinger
  2. Velg Forhåndsvisninger med lyd og deretter Av.