Videoforsmag

Med videoforsmag kan du se 3 sekunder af en video, inden du ser hele videoen.

Når du holder markøren over en videos miniaturebillede på din computer, eller når du ruller forbi en video ved mobilsøgning, kan du se en forsmag på 3 sekunder. Når en videoforsmag er afspillet, vises videoens miniaturebillede.

Du kan kun se en videoforsmag, hvis du har deaktiveret den indlejrede afspiller.

Føj en videoforsmag til dine uploadede videoer

Seerne kan se videoforsmage på fanerne Start, Abonnementer og Hot lige nu. De kan også ses på afspilningssider og i søgeresultater. Du kan kun se en videoforsmag i udvalgte computerbrowsere (version 32 af Chrome eller nyere og version 19 af Opera eller nyere).

Videoforsmag er tilgængelig for de fleste videoer, der er længere end 30 sekunder. Hvis seeren har deaktiveret den indlejrede afspiller, aktiveres videoforsmag automatisk for kvalificerede videoer. Den føjes ikke nødvendigvis til alle videoer, der er længere end 30 sekunder.

Vi bruger flere kriterier (bl.a. videoemne og -indhold) til at afgøre, hvilke videoer der kan vise en forsmag. Hvis du ikke kan se en forsmag på en video inden for 2 dage, er videoen ikke kvalificeret i øjeblikket.

Brug videoforsmag

Du behøver ikke at foretage dig noget for at vise en videoforsmag. Vores system vælger automatisk et klip fra videoens første halvdel.

Selvom en video har en videoforsmag, skal du stadig tilpasse dine miniaturebilleder. Miniaturer vises, når videoforsmagen ikke er aktiv.

Deaktiver forhåndsvisninger med lyd på dit smart-tv

1. Åbn Indstillinger
  2. Vælg Forhåndsvisninger med lyd, og vælg Fra.