Videoforsmag

Med videoforsmag har seerne mulighed for at se tre sekunder af din video, inden de ser hele videoen.

Når seerne holder markøren over en videos miniaturebillede på en computer eller ruller forbi en video i en mobilsøgning, ser de en videoforsmag på tre sekunder. Når videoforsmagen er afspillet, vises videoens miniaturebillede.

Kvalifikations- og visningskriterier

Seerne kan se videoforsmage på fanerne Start, Abonnementer og Hot lige nu. De kan også ses på afspilningssider og i søgeresultater. Videoforsmag er kun tilgængelig i udvalgte computerbrowsere (version 32 af Chrome eller nyere og version 19 af Opera eller nyere) og i Søg på iOS-mobilenheder.

Videoforsmag er tilgængelig for de fleste videoer, der er længere end 30 sekunder. Funktionen aktiveres automatisk for kvalificerede videoer. Den føjes ikke nødvendigvis til alle videoer, der er længere end 30 sekunder.

Vi bruger flere kriterier (bl.a. videoemne og -indhold) til at afgøre, hvilke videoer der kan vise en forsmag. Hvis du ikke kan se en forsmag på en video inden for to dage, er videoen ikke kvalificeret i øjeblikket.

Brug videoforsmag

Videoforsmag slås automatisk til for kvalificerede seere og videoer. Du skal ikke foretage dig noget for at kunne vise en. Vores system vælger automatisk et klip fra videoens første halvdel.

Selvom en video har en videoforsmag, skal du stadig tilpasse dine videominiaturer. Miniaturer vises, når videoforsmagen ikke er aktiv.

Deaktiver videoforsmag

Denne funktion er kun tilgængelig på iOS.

Hvis du gerne vil slå videoforsmag fra, skal du gå til Indstillinger Og så "Afspilning uden lyd og videoforsmag i feeds" og vælge "Altid aktiveret", "Kun Wi-Fi" eller "Fra". Denne indstilling slår også autoplay på siden Start fra.