Indtægtsgenerering under Content ID-tvister

Videoerne kan genere indtægt i løbet af en Content ID-tvist, hvis både youtuberen og Content ID-klageren ønsker at tjene penge på videoen. Du kan til enhver tid bestride et Content ID-krav. Hvis du bestrider kravet inden for 5 dage, tilbageholdes den indtægt, som videoen har genereret fra den første dag, hvor Content ID-kravet blev oprettet. Hvis du bestrider et Content ID-krav senere end 5 dage efter datoen for det oprindelige krav, starter vi med at tilbageholde indtægt fra den dato, hvor du bestred kravet.

Under tvisten tilbageholdes indtægten separat, og når tvisten er løst, udbetaler vi indtægten til den rette part.

Her er flere oplysninger om, hvad der sker med videoindtægt under Content ID-bestridelsesprocessen.

Indsendelse af en Content ID-bestridelse

Når der er oprettet et Content ID-krav på din video, er der nogle forskellige ting, du kan gøre:

• Du kan undlade at gøre noget og lade kravet forblive på din video: Efter 5 dage fra kravets dato frigives eventuel tilbageholdt indtægt til klageren.
  • Du kan bestride kravet inden for 5 dage: Annoncerne vil fortsat blive vist. Al indtægt, som videoen genererer, tilbageholdes, mens klageren gennemgår din bestridelse.
  • Du kan bestride kravet efter 5 dage: Indtægten fra den dato, hvor du har bestridt kravet, forbliver tilbageholdt, mens klageren gennemgår din bestridelse.

Få flere oplysninger om, hvad der sker, når du bestrider et Content ID-krav.

Indsendelse af en Content ID-appel

Hvis du vælger at appellere et genoprettet krav eller at eskalere til appel, har du nogle forskellige muligheder:

• Du kan undlade at gøre noget og lade kravet forblive på din video: Efter 5 dage frigives eventuel tilbageholdt indtægt til klageren.
  • Du kan indsende en appel inden for 5 dage: Annoncerne vil fortsat blive vist. Al indtægt, som videoen genererer, tilbageholdes, mens klageren gennemgår din appel.
  • Du kan indsende en appel efter 5 dage: Indtægten fra den dato, hvor appellen er sendt, tilbageholdes, mens klageren gennemgår din appel.

Få flere oplysninger om, hvad der sker, når du appellerer et Content ID-krav.

Indtægt i forbindelse med tvister i YouTube Analytics

Hvis der er et aktivt Content ID-krav på din video, og du bestrider eller appellerer det, vil indtægtsdata for videoen ikke blive vist i YouTube Analytics. Hvis kravet frafaldes, vil indtægtsdata for perioden under tvisten senere blive føjet til YouTube Analytics. Hvis kravet bliver løst tidligere på måneden, bliver disse data vist mellem den 10. og den 20. i den efterfølgende måned. Hvis kravet løses i slutningen af måneden, vises dataene 2 måneder senere mellem den 10. og den 20.

For eksempel:
  • Du bestrider et Content ID-krav den 12. juli, og tvisten bliver løst til din fordel den 6. august. Dine indtægtsdata for perioden 12. juli til 6. august vises i Analytics mellem den 10. og den 20. september.
  • Du bestrider et Content ID-krav den 4. august, og tvisten bliver løst til din fordel den 29. august. Dine indtægtsdata for perioden 4. til 29. august vises i Analytics mellem den 10. og den 20. oktober.
Hvis du har adgang til rapporter, der kan downloades, i CMS, kan du finde disse oplysninger i din justeringsrapport.
Du kan vælge ikke at tjene penge på din video under tvisten ved at deaktivere indtægtsgenerering via siden Videoer i YouTube Studio.

Få mere hjælp vedrørende Content ID