Indsamling af penge til nonprofitorganisationer ved hjælp af YouTube Giving

Nonprofitorganisationer kan indsamle penge på YouTube på forskellige måder. Der kan indsamles penge til kvalificerede nonprofitorganisationer i USA ved at bruge knappen Doner på kanaler med adgang til YouTube Giving.

Ofte stillede spørgsmål om kvalifikationskrav for nonprofitorganisationer

Jeg er en nonprofitorganisation. Kan jeg indsamle penge på min egen YouTube-kanal?

Hvis du vil starte en YouTube Giving-indsamling, skal din kanal opfylde bestemte kvalifikationskrav.

Jeg vil gerne sikre mig, at min nonprofitorganisation er kvalificeret til, at en youtuber kan indsamle penge til den via YouTube Giving. Hvordan gør jeg det?

Kvalificerede youtubere kan indsamle penge til din nonprofitorganisation via YouTube Giving. For at være kvalificeret til at modtage penge fra en YouTube Giving-indsamling skal en nonprofitorganisation:
  • En youtuber skal anmode om den.
  • Være registreret som offentlig velgørenhedsorganisation i USA jævnfør 501(c)(3) i den amerikanske lov Internal Revenue Code.
  • Være medlem af Google til nonprofitorganisationer.
  • Være tilmeldt onlineindsamling via GuideStar.
  • Følge politikkerne for indtægtsgenerering både på og uden for YouTube. Disse politikker omfatter overholdelse af YouTubes retningslinjer for fællesskabet.
Få flere oplysninger om YouTube Giving.

Min nonprofitorganisation er kvalificeret til YouTube Giving, men kan ikke findes eller anmodes om. Hvorfor?

En nonprofitorganisation skal opfylde kvalifikationskriterier for nonprofitorganisationer for at kunne modtage penge fra en YouTube Giving-indsamling.

Nedenfor kan du se nogle af årsagerne til, at den nonprofitorganisation, du leder efter, muligvis ikke er at finde i anmodningsværktøjet:
  • Din nonprofitorganisation har fravalgt onlineindsamling. Nonprofitorganisationer skal give tilladelse til, at du igangsætter onlineindsamlinger på deres vegne. Få flere oplysninger om, hvordan du tilmelder modtagelse af donationer fra tredjepart.
  • Din nonprofitorganisation driver forretning under et andet navn. YouTube Giving bruger navnedata om nonprofitorganisationer fra GuideStar. Prøv at søge efter EIN i anmodningsværktøjet.
  • Din nonprofitorganisation er ikke med i programmet Google til nonprofitorganisationer. Nonprofitorganisationen kan anmode om at få en konto i Google til nonprofitorganisationer.
  • Din nonprofitorganisation er ikke Guidestar-registreret i USA jævnfør 501(c)(3) i den amerikanske lov Internal Revenue Code. Slå organisationen op på guidestar.org for at bekræfte, at den er der.

Min nonprofitorganisation er baseret uden for USA. Kan en youtuber samle penge ind til min nonprofitorganisation?

YouTube Giving-indsamling er kun tilgængelig for amerikanske nonprofitorganisationer, som opfylder kvalifikationskravene. Hvis din nonprofitorganisation ikke er kvalificeret, er der her nogle andre måder, som du kan indsamle penge på YouTube.

Hvad er Google til nonprofitorganisationer, og hvordan anmoder jeg om en konto?

Du skal have en konto i Google til nonprofitorganisationer for at være kvalificeret til at modtage penge fra en YouTube Giving-indsamling. Få flere oplysninger om Google til nonprofitorganisationer og om, hvordan du anmoder om en konto.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en YouTube Giving-indsamling.

Ofte stillede spørgsmål om udbetaling af donationer

Hvordan modtager min nonprofitorganisationer donationer, som er indsamlet via YouTube Giving?

Google samarbejder med Network for Good for at indsamle og distribuere donationer på Googles anmodning. For at modtage donationer skal du tilvælge at modtage penge fra Network for Good.

100 % af bidragene går til nonprofitorganisationen, og YouTube betaler transaktionsgebyrerne. Som påkrævet af det amerikanske skattevæsen (IRS, Internal Revenue Service) har Network for Good eksklusiv juridisk kontrol over donationerne, når disse er modtaget. Hvis Network for Good ikke kan udbetale midlerne til den nonprofitorganisation, der er valgt af youtuberen, distribuerer Network for Good midlerne til en alternativ kvalificeret amerikansk nonprofitorganisation. Få flere oplysninger om, hvordan Network for Good-udbetalinger fungerer.

Hvordan tilvælger min nonprofitorganisation at modtage donationsbetalinger?

Før du starter: Tjek, om din organisation er kvalificeret til at modtage penge fra Network for Good, ved at søge i deres database.
Følg denne vejledning for at vælge at modtage donationer fra tredjepart via GuideStar.

Tidshorisont for betaling

Donationer udbetales af Network for Good, en amerikansk velgørenhedsorganisation i henhold til 501(c)(3) og giveradministreret fond, som indsamler og distribuerer donationerne til nonprofitorganisationer. Der kan gå op til 2 måneder, før en donation når frem til din nonprofitorganisation. Hvis der er blevet indsamlet mindre end 10 USD, bliver midlerne udbetalt på årsbasis. Få flere oplysninger om udbetaling af donationer.

Opdater dine udbetalinger

Ét af kravenene til YouTube Giving-indsaminger er, at du har konfigureret direkte indbetaling via Network for Good. Få flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig direkte indbetaling.
Som påkrævet af IRS har Network for Good eksklusiv juridisk kontrol over donationerne, når de er modtaget. Hvis Network for Good ikke kan udbetale midlerne til den nonprofitorganisation, der er valgt af youtuberen, distribuerer Network for Good midlerne til en alternativ kvalificeret amerikansk nonprofitorganisation efter eget valg.

Ofte stillede spørgsmål om oplysninger om nonprofitorganisationer på YouTube Giving

Hvad er en GuideStar-profil?

Nogle af oplysningerne om nonprofitorganisationen (navn, logo, osv.), som vises i en YouTube Giving-indsamling, hentes fra nonprofitorganisationens GuideStar-profil. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en ny GuideStar-profil til din organisation eller opdaterer en eksisterende profil.

Hvordan opdaterer jeg min nonprofitorganisations logo?

Når en kanal opretter en YouTube Giving-indsamling, kan den vælge mellem standardlogoer og logoet for nonprofitorganisation i GuideStar. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer, fjerner eller redigerer et logo, som er knyttet til din nonprofitorganisations GuideStar-profil.

Hvordan opdaterer jeg min nonprofitorganisations navn?

Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer navnet på din organisation, som vises i din GuideStar-profil.