Dit indhold og YouTube Music

YouTube Music er tilgængeligt i bestemte lande/regioner, og vi arbejder på at udvide til flere lokationer.

Ofte stillede spørgsmål om YouTube Music-appen for YouTube-partnere og skabere

YouTube Music gør det nemt for dine fans at få adgang til din musik. Det hjælper også musikere som dig selv med at finde frem til målgrupper og tjene penge på det indhold, de allerede skaber.

De brugere af YouTube Music-appen, som har et YouTube Music Premium-medlemskab, har også adgang til fordele såsom afspilning i baggrunden, videoer uden annoncer og muligheden for at downloade musik, som de kan se eller lytte til offline i op til 30 dage på mobilen – hvilket hjælper dig med at få flere visninger. Få flere oplysninger om, hvordan betalte YouTube-medlemskaber gavner dig som skaber.

Spørgsmål om YouTube Music

Er YouTube Music gratis?

Dine fans kan nyde deres yndlingsnumre, -album og -musikere gratis med YouTube Music. De kan også vælge et YouTube Music Premium-medlemskab, så de kan downloade videoer uden annoncer og lytte til musik offline, i baggrunden eller uden at indlæse videoen. Få flere oplysninger om, hvordan du kommer godt i gang med YouTube Music.

Skal jeg betale for at tilmelde mig YouTube Music Premium for at få mit indhold på YouTube Music?

Nej, du behøver ikke at betale for at beholde dit indhold på YouTube, YouTube Music Premium eller YouTube Music. Dine videoer er automatisk synlige for brugere af det annoncefinansierede YouTube og det betalte medlemskab til YouTube Music Premium.

Omsætningen fra det betalte medlemskab udgør en ny indtægtskilde for musikere som dig. YouTube Music Premium-medlemmer kan også downloade dine musikvideoer for at se dem offline på mobilen og spille dem i baggrunden – hvilket hjælper dig til at få flere visninger.

Hvorfor er der en separat app til musik?

Musik er en af de mest populære indholdskategorier på YouTube, og musikelskere bruger YouTube på en bestemt måde – ligesom familier og gamere gør det.

Derfor har vi udviklet en dedikeret YouTube Music-app, så fans lettere kan gå på opdagelse i det omfangsrige og mangfoldige musikindhold på YouTube og få kontakt til de musikere, de allerede kender og holder af.

Hvordan adskiller YouTube Music sig fra andre musiktjenester?

YouTube Music er udviklet specielt til musik, og her kan fans se og lytte til en næsten uendelig samling af musik i en app, der er udviklet til, at de kan opdage ny musik. Det gør det nemmere for fans at gå på opdagelse i det omfangsrige og mangfoldige musikindhold på YouTube og få kontakt til musikere som dig.

YouTube har unikt musikindhold, som dine fans ikke finder andre steder:

• Nye musikere, udødelige klassikere og alt derimellem
  • Officielle musikvideoer, hele album, remixede sange, coverversioner og meget mere
  • Klassiske optagelser og videoer, der har været populære i flere årtier

YouTube Music er mere end bare en lytteoplevelse. Musikfans får også:

• Billeder, lyd og alle de andre fordele ved video
  • Koncertoptagelser og liveindspilninger
  • Adgang til globale musikhøjdepunkter
Vil mine fans betale for at bruge YouTube Music?

YouTube Music er gratis at downloade og bruge. Brugerne kan også vælge et YouTube Music Premium-medlemskab, så de kan få videoer uden annoncer og downloade og lytte til musik offline, i baggrunden eller uden at indlæse videoen.

Takket være dine musikvideoer, remixede sange, coverversioner og meget mere er YouTube det bedste sted til at opdage musik fra musikere over hele verden. Derfor mener vi, at fans vil være interesserede i YouTube Music Premium-medlemskabets fordele, så de kan få adgang til dit indhold på flere måder.

Hvorfor er der to abonnementstjenester (YouTube Music og Google Play Music)?

Vi ved, at mennesker nyder musik på mange forskellige måder, og vores abonnementstjenester giver brugerne flere valgmuligheder. YouTube Music Premium-medlemmer får abonnementsadgang til Google Play Musik. Tilsvarende får Google Play Musik-abonnenter også YouTube Music Premium-medlemskab. Bemærk, at både Google Play Musik og YouTube Music Premium skal være tilgængelige, hvor brugeren befinder sig, for at dette skal kunne fungere.

Dit indhold og YouTube Music

Bliver mit indhold tilgængeligt på YouTube Music?

YouTube Music viser indhold, som vores system og vores partnere har identificeret som relevant for en musikoplevelse – og vi tilføjer nyt indhold hele tiden. I de fleste tilfælde skal du ikke foretage dig noget for at få din musik med i appen.

Få flere oplysninger om, hvordan vi afgør, hvad der kommer i YouTube Music.

Hvordan afgør vi, hvad der kommer i YouTube Music?

Vi samarbejder med vores musikpartnere om at identificere indhold, der er relevant for en dedikeret musikoplevelse. Indholdet kommer fra pladeselskaber, musikformidlere, musikere, musikudgivere og andre producenter af musikindhold og omfatter:

• Officielle/populære musikvideoer
  • Brugergenererede sange
  • Kunstneriske numre
Jeg kan ikke se mit musikindhold i YouTube Music.

Vi arbejder løbende på at identificere indhold, der er relevant for en dedikeret musikoplevelse. Vi arbejder hårdt på at gøre dette indhold tilgængeligt i YouTube Music så hurtigt som muligt, så fans af din musik kan se alle de musikvideoer, de holder af.

Hvordan kan fans få adgang til mit indhold i YouTube Music?

Dine fans kan søge efter dine sange, videoer og album i YouTube Music. Hvis du er tilstrækkeligt stor på nettet, har du måske endda en automatisk genereret emnebaseret kanal, hvor dine fans kan få flere oplysninger om dig som musiker.

De brugere af YouTube Music-appen, der har et YouTube Music Premium-medlemskab, kan også få videoer uden annoncer, downloade musik og lytte til musik offline på mobilen, lytte uden video og afspille musik, mens de bruger en anden app eller med skærmen slukket.

Vil skaberne af musikindhold stadig blive betalt?

Ja, naturligvis. Intet vil ændre sig på det annoncefinansierede YouTube, og skabere vil fortsat tjene penge via annoncer. Desuden vil YouTube Music Premium udgøre en sekundær indtægtskilde.

Hvordan bestemmes omsætningen?

Du fortsætter med at tjene penge gennem annoncer på YouTube og den gratis, annoncefinansierede YouTube Music-app.

Derudover udgør medlemsgebyrerne for YouTube Music Premium en sekundær indtægtskilde baseret på, hvor meget medlemmerne ser dit indhold. Ligesom med vores annonceringsvirksomhed vil hovedparten af ​​omsætningen gå til skabere.

Tæller downloadet indhold med i mine visninger?

Ja. Visningen af downloadede videoer i YouTube Music vil blive registreret og tilføjet nøjagtig ligesom onlinevisninger, næste gang brugeren logger på online.

Jeg har en Vevo-aftale. Hvordan fungerer dette sammen med Vevo?

Din aftale med Vevo bliver ikke påvirket, og Vevo vil fortsat levere dit indhold til den annoncefinansierede tjeneste.

Vi har samarbejdet direkte med dit pladeselskab, så du nu både kan få en annoncefinansieret omsætning og en medlemsbaseret omsætning fra YouTube Music Premium. Kontakt dit pladeselskab, hvis du har yderligere spørgsmål.

Kan musikere eller pladeselskaber fravælge abonnementstjenesten?

Vi vil gerne sikre os, at fans, der vælger at betale for en oplevelse uden annoncer med YouTube Music Premium, kan se alle dine videoer. Forestil dig en fan, der ønsker at se dine videoer uden afbrydelse fra annoncer og betaler for at få en bedre oplevelse, som derefter finder ud af, at nogle af dine videoer ikke længere er tilgængelige.

For at vi kan give adgang til nye YouTube Music Premium- og YouTube Music-funktioner, give dine fans en god oplevelse og tilbyde dig en yderligere indtægtskilde, beder vi alle vores partnere sikre sig, at deres indhold er tilgængeligt for både betalende brugere og brugere uden medlemskab.