Enskilda YouTube Premium-medlemskap

Få en bättre video- och musikupplevelse på YouTube med ett Premium-medlemskap. Läs om hur du startar ett enskilt betalmedlemskap i dag.
Vill du skaffa ett studentmedlemskap på YouTube? Läs mer här.

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium är ett betalmedlemskap för YouTube Music-användare. Det är tillgängligt i många länder/regioner.

YouTube Music Premium-förmåner

Med YouTube Music Premium kan du

• lyssna på miljontals låtar och videor i YouTube Music utan annonser
  • ladda ned innehåll och lyssna offline i YouTube Music-appen
  • spela upp musik och poddar medan du använder andra appar med hjälp av uppspelning i bakgrunden
  • lyssna på musik och poddar på Google Home eller Chromecast Audio.

YouTube Music Premium- och YouTube Premium-medlemmar kan fortfarande höra och se varumärken eller kampanjer som kreatörer har bäddat in i poddar. Om kreatören lägger till eller aktiverar funktionen kan du även se kampanjlänkar, hyllor och andra funktioner i och i närheten av innehållet.

Obs! Användarnas produktupplevelse kan variera i olika länder/regioner.

YouTube Premium

YouTube Premium är ett betalmedlemskap som hjälper dig att förbättra din upplevelse på YouTube och i andra YouTube-appar. Det är tillgängligt i många länder/regioner.

YouTube Premium-förmåner

Med YouTube Premium kan du

• titta på miljontals videor på YouTube utan annonser
  • ladda ned videor och spellistor på din mobila enhet och titta offline
  • fortsätta spela upp videor på din mobila enhet samtidigt som du använder andra appar eller när skärmen är avstängd
  • få en prenumeration på YouTube Music Premium utan kostnad
  • lyssna på musik och poddar på Google Home eller Chromecast Audio.

Dina YouTube Premium-förmåner gäller på

• YouTube
  • YouTube Kids
  • YouTube Music

YouTube Music Premium- och YouTube Premium-medlemmar kan fortfarande höra och se varumärken eller kampanjer som kreatörer har bäddat in i poddar. Om kreatören lägger till eller aktiverar funktionen kan du även se kampanjlänkar, hyllor och andra funktioner i och i närheten av innehållet.

Starta ditt betalmedlemskap

Viktigt! Du kan inte starta eller gå med i YouTube Premium eller YouTube Music Premium med ett Google Workspace-konto. Om du vill registrera dig för ett Premium-medlemskap skapar eller loggar du in på ett vanligt Google-konto.

YouTube Premium

Bli YouTube Premium-medlem och få tillgång till miljontals låtar och musikvideor utan annonser. Du kan även ladda ned innehåll du gillar och lyssna offline.

Registrera dig för YouTube Premium så här:

1. Öppna YouTube-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Logga in på det Google-konto du vill använda för medlemskapet.
  3. Välj din profilbild.
  4. Om du är kvalificerad startar du provperioden. Klicka annars på Skaffa YouTube Premium.

Besök youtube.com/paid_memberships för att få mer information om ditt medlemskap.

YouTube Music Premium

Bli YouTube Music Premium-medlem och få tillgång till miljontals låtar och musikvideor utan annonser. Du kan även ladda ned låtar, videor och poddavsnitt och lyssna offline.

Obs! Du kan ladda ned poddar oavsett vilken medlemsstatus du har. Vissa avsnitt/program kan kanske inte laddas ned med endast ljud.

Registrera dig för YouTube Music Premium så här:

1. Öppna YouTube Music-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Logga in på det Google-konto du vill använda för medlemskapet.
  3. Välj din profilbild.
  4. Om du är kvalificerad startar du provperioden. Klicka annars på Skaffa Music Premium.

Besök youtube.com/paid_memberships när du vill ha mer information om ditt medlemskap.

Det kan vara bra att lägga till en extra betalningsmetod så att du inte förlorar dina medlemsförmåner om ett problem uppstår med din primära betalningsmetod.

Vill du ha information om YouTube TV? I hjälpcentret för YouTube TV kan du läsa mer om medlemskap, tillgängliga platser och andra ämnen.
Om du får YouTube Premium via en prenumeration på Pixel Pass kan du läsa mer om hur du hanterar ditt konto här.
Obs! Från och med 2022 får nya YouTube Premium- och Music Premium-prenumeranter som registrerade sig på Android sina fakturor via Google Play. Befintliga prenumeranter påverkas inte. På payments.google.com kan du se de senaste debiteringarna och kontrollera hur du faktureras. Om du vill begära en återbetalning för ett köp på Google Play följer du anvisningarna här.