Få ett YouTube-betalmedlemskap

Vi erbjuder flera alternativ för att förbättra din video- och musikupplevelse på YouTube. Läs mer nedan.
Vill du skaffa ett studentmedlemskap på YouTube? Läs mer här.

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium är ett betalmedlemskap för YouTube Music-användare. Det är tillgängligt i många länder/regioner.

YouTube Music Premium-förmåner

Med YouTube Music Premium kan du
  • lyssna på miljontals låtar och videor i YouTube Music utan annonser
  • ladda ned låtar och videor till din mobila enhet för att lyssna offline
  • fortsätta spela musik medan du använder andra appar, genom att använda bakgrundsuppspelning
  • lyssna på musik på din Google Home eller Chromecast Audio.

YouTube Premium

YouTube Premium är ett betalmedlemskap som hjälper dig att förbättra din upplevelse på YouTube och i andra YouTube-appar. Det är tillgängligt i många länder/regioner.

YouTube Premium-förmåner

Med YouTube Premium kan du
  • titta på miljontals videor på YouTube utan annonser
  • ladda ned videor och spellistor på din mobila enhet och titta offline
  • fortsätta spela upp videor på din mobila enhet samtidigt som du använder andra appar eller när skärmen är avstängd
  • se alla YouTube Originals och filmer
  • utnyttja en gratis prenumeration på YouTube Music Premium
  • lyssna på musik på din Google Home eller Chromecast Audio.

Dina YouTube Premium-förmåner gäller på YouTube, YouTube Kids och YouTube Music.

Starta ditt betalmedlemskap

Så här får du YouTube Premium eller YouTube Music Premium

YouTube Premium

Bli YouTube Premium-medlem och ta del av förmånerna på YouTube, YouTube Music och YouTube Kids.

1. Öppna YouTube-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Logga in på det Google-konto du vill använda för medlemskapet.
  3. Välj din profilbild följt av Skaffa YouTube Premium.
  4. Påbörja din kostnadsfria provperiod (om du är kvalificerad).

Besök youtube.com/paid_memberships för att få mer information om ditt medlemskap.

YouTube Music Premium

Bli YouTube Music Premium-medlem och få tillgång till miljontals låtar och musikvideor utan annonser. Du kan även ladda ned dina favoritlåtar och videor för att lyssna offline.

1. Öppna YouTube Music-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Logga in på det Google-konto du vill använda för medlemskapet.
  3. Välj din profilbild följt av Skaffa Music Premium.
  4. Påbörja din kostnadsfria provperiod (om du är kvalificerad).

Letar du efter information om YouTube TV? I hjälpcentret för YouTube TV kan du läsa mer om medlemskap, tillgänglighet och mycket annat.