Enskilda YouTube Premium-medlemskap

Få en bättre video- och musikupplevelse på YouTube med ett Premium-medlemskap. Läs om hur du startar ett enskilt betalmedlemskap i dag.
Vill du skaffa ett studentmedlemskap på YouTube? Läs mer här.

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium är ett betalmedlemskap för YouTube Music-användare. Det är tillgängligt i många länder/regioner.

YouTube Music Premium-förmåner

Med YouTube Music Premium kan du
  • lyssna på miljontals låtar och videor i YouTube Music utan annonser
  • ladda ned låtar och videor till din mobila enhet för att lyssna offline
  • spela musik medan du använder andra appar, genom att använda bakgrundsuppspelning
  • lyssna på musik på din Google Home eller Chromecast Audio.

YouTube Premium

YouTube Premium är ett betalmedlemskap som hjälper dig att förbättra din upplevelse på YouTube och i andra YouTube-appar. Det är tillgängligt i många länder/regioner.

YouTube Premium-förmåner

Med YouTube Premium kan du
  • titta på miljontals videor på YouTube utan annonser
  • ladda ned videor och spellistor på din mobila enhet och titta offline
  • fortsätta spela upp videor på din mobila enhet samtidigt som du använder andra appar eller när skärmen är avstängd
  • få en prenumeration på YouTube Music Premium utan kostnad
  • lyssna på musik på din Google Home eller Chromecast Audio.

Dina YouTube Premium-förmåner gäller på

• YouTube
  • YouTube Kids
  • YouTube Music.

Starta ditt betalmedlemskap

YouTube Premium

Bli YouTube Premium-medlem och få åtkomst till förmåner på:

• YouTube
  • YouTube Music
  • YouTube Kids

Så här får du förmåner:

1. Öppna YouTube-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Logga in på det Google-konto du vill använda för medlemskapet.
  3. Välj din profilbild.
  4. Påbörja din provperiod (om du är kvalificerad). Klicka annars på Skaffa YouTube Premium.

Besök youtube.com/paid_memberships för att få mer information om ditt medlemskap.

YouTube Music Premium

Bli YouTube Music Premium-medlem och få tillgång till miljontals låtar och musikvideor utan annonser. Du kan även ladda ned dina favoritlåtar och videor för att lyssna offline.

1. Öppna YouTube Music-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Logga in på det Google-konto du vill använda för medlemskapet.
  3. Välj din profilbild.
  4. Påbörja din provperiod (om du är kvalificerad). Klicka annars på Skaffa Music Premium.

Besök youtube.com/paid_memberships för att få mer information om ditt medlemskap.

Det kan vara bra att lägga till en extra betalningsmetod så att du inte förlorar åtkomsten till medlemsförmånerna om ett problem uppstår med din primära betalningsmetod.

Vill du ha information om YouTube TV? I hjälpcentret för YouTube TV kan du läsa mer om medlemskap, tillgängliga platser och andra ämnen.
Om du får YouTube Premium via en prenumeration på Pixel Pass kan du läsa mer om hur du hanterar ditt konto här.
Obs! Från och med 2022 får nya YouTube Premium- och Music Premium-prenumeranter som registrerade sig på Android sina fakturor via Google Play. Befintliga prenumeranter påverkas inte av den här ändringen. På pay.google.com kan du se de senaste debiteringarna och kontrollera hur du faktureras. Om du vill begära en återbetalning för ett köp på Google Play följer du anvisningarna här.