Personlige YouTube Premium-abonnementer

Med et Premium-abonnement kan du få en enda bedre video- og musikkopplevelse på YouTube. Finn ut hvordan du kan opprette et betalt personlig abonnement i dag.
Ser du etter et YouTube-studentabonnement? Finn ut mer her.

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium er et betalt musikkabonnement for YouTube Music-brukere. Det er tilgjengelig i mange land/regioner.

YouTube Music Premium-fordeler

Hva får du med YouTube Music Premium?

• Se og hør millioner av sanger og videoer uten annonser i YouTube Music.
  • Last ned innhold for lytting uten nett i YouTube Music-appen.
  • Spill av musikk og podcaster mens du bruker andre apper, med avspilling i bakgrunnen.
  • Hør på musikk og podcaster via Google Home eller Chromecast Audio

YouTube Music Premium- og YouTube Premium-abonnenter kan fortsatt se merkevarebygging eller promoteringer som skaperne har bygget inn i podcaster. Hvis skaperen har lagt til eller slått på promoteringslinker, hyller og andre funksjoner, kan det hende dette vises i og rundt innhold.

Merk: Brukere i enkelte land/regioner kan oppleve produktet på litt forskjellige måter.

YouTube Premium

YouTube Premium er et betalt abonnement som kan gi deg en enda bedre opplevelse på YouTube og i andre YouTube-apper. Det er tilgjengelig i mange land/regioner.

YouTube Premium-fordeler

Med YouTube Premium kan du

• se på millioner av YouTube-videoer uten annonser
  • laste ned videoer og spillelister på mobilenheten og se dem uten nett
  • fortsette å spille av videoer på mobilenheten mens du bruker andre apper, eller når skjermen er slått av
  • få et YouTube Music Premium-abonnement uten ekstra kostnad
  • høre på musikk og podcaster via Google Home eller Chromecast Audio

YouTube Premium-fordelene gjelder også på

• YouTube
  • YouTube Kids
  • YouTube Music

YouTube Music Premium- og YouTube Premium-abonnenter kan fortsatt se merkevarebygging eller promoteringer som skaperne har bygget inn i podcaster. Hvis skaperen har lagt til eller slått på promoteringslinker, hyller og andre funksjoner, kan det hende dette vises i og rundt innhold.

Start et betalt abonnement

Viktig: Du kan ikke starte et YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-abonnement via en Google Workspace-konto. Hvis du vil registrere deg for et Premium-abonnement, kan du opprette en konto eller logge på den vanlige Google-kontoen din.

YouTube Premium

Bli YouTube Premium-abonnement for å få tilgang til millioner av sanger og musikkvideoer uten annonser. Du kan også laste ned favorittinnholdet ditt så du kan lytte uten nett.

Slik registrerer du deg for YouTube Premium:

1. Åpne YouTube-appen på en telefon eller et nettbrett.
  2. Logg på Google-kontoen du vil starte abonnementet med.
  3. Velg profilbildet ditt.
  4. Hvis du er kvalifisert, kan du starte prøveperioden. Hvis ikke trykker du på Velg YouTube Premium.

Du kan gå til youtube.com/paid_memberships når som helst for å se informasjon om abonnementet ditt.

YouTube Music Premium

Bli YouTube Music Premium-abonnement for å få tilgang til millioner av sanger og musikkvideoer uten annonser. Du kan også laste ned sanger, videoer og podcastepisoder så du kan lytte uten nett.

Merk: Du kan laste ned podcaster uavhengig av om du er abonnent. Enkelte episoder/serier er kanskje ikke tilgjengelige for nedlasting i bare lyd-modus.

Slik registrerer du deg for YouTube Music Premium:

1. Åpne YouTube Music-appen på en telefon eller et nettbrett.
  2. Logg på Google-kontoen du vil starte abonnementet med.
  3. Velg profilbildet ditt.
  4. Hvis du er kvalifisert, kan du starte prøveperioden. Hvis ikke trykker du på Velg Music Premium.

​Du kan gå til youtube.com/paid_memberships når som helst for å se informasjon om abonnementet ditt.

Det kan være lurt å legge til en alternativ betalingsmåte, slik at du ikke mister abonnementsfordelene hvis det oppstår problemer med den primære betalingsmåten din.

Ser du etter informasjon om YouTube TV? I brukerstøtten for YouTube TV finner du detaljert informasjon om abonnementet, hvor det er tilgjengelig, og andre emner.
Hvis du har tilgang til YouTube Premium via et abonnement på Pixel Pass, kan du gå hit for å finne ut mer om hvordan du administrerer kontoen din.
Merk: Fra og med 2022 blir nye YouTube Premium- og Music Premium-abonnenter som registrerer seg via Android, fakturert via Google Play. Denne endringen påvirker ikke eksisterende abonnenter. Du kan gå til payments.google.com for å se nylige belastninger og sjekke hvordan du blir fakturert. For å be om refusjon for et Google Play-kjøp følger du denne fremgangsmåten.