Skaff deg et betalt YouTube-abonnement

Vi tilbyr flere alternativer som gir deg en bedre video- og musikkopplevelse på YouTube. Ta en titt på disse nedenfor.
På utkikk etter et YouTube-studentabonnement? Finn ut mer her.

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium er et betalt musikkabonnement for YouTube Music-brukere. Det er tilgjengelig i mange land og regioner.

YouTube Music Premium-fordeler

Med YouTube Music Premium kan du
  • lytte til og se flere millioner sanger og videoer i YouTube Music uten annonser
  • laste ned sanger og videoer på mobilenheten din og spille dem av uten nett
  • holde musikken i gang mens du bruker andre apper – med avspilling i bakgrunnen
  • høre på musikk via Google Home eller Chromecast Audio

YouTube Premium

YouTube Premium er et betalt abonnement som gir deg enda bedre opplevelser på YouTube og i andre YouTube-apper. Det er tilgjengelig i mange land og regioner.

YouTube Premium-fordeler

Med YouTube Premium kan du
  • se flere millioner videoer på YouTube uten annonser
  • laste ned videoer og spillelister på mobilenheten din, slik at du kan se dem uten nett
  • fortsette å spille av videoer på mobilenheten mens du bruker andre apper, eller når skjermen er slått av
  • få tilgang til alle YouTube Originals-seriene og -filmene
  • få et gratisabonnement på YouTube Music Premium
  • høre på musikk via Google Home eller Chromecast Audio

YouTube Premium-fordelene gjelder også på YouTube, YouTube Kids og YouTube Music.

Start det betalte abonnementet ditt

Slik skaffer du deg YouTube Premium eller YouTube Music Premium

YouTube Premium

Bli YouTube Premium-abonnent for å få tilgang til fordeler på YouTube, YouTube Music og YouTube Kids.

1. Åpne YouTube-appen på en telefon eller et nettbrett.
  2. Logg på Google-kontoen du vil starte abonnementet med.
  3. Velg profilbildet ditt etterfulgt av Skaff deg YouTube Premium.
  4. Start den gratis prøveperioden din (hvis du er kvalifisert).

Du kan når som helst gå til youtube.com/paid_memberships for å finne informasjon om abonnementet ditt.

YouTube Music Premium

Bli YouTube Music Premium-abonnement for å få tilgang til millioner av sanger og musikkvideoer uten annonser. Du kan også laste ned favorittsangene og -videoene dine, slik at du kan spille dem av uten nett.

1. Åpne YouTube Music-appen på en telefon eller et nettbrett.
  2. Logg på Google-kontoen du vil starte abonnementet med.
  3. Velg profilbildet ditt etterfulgt av Skaff deg Music Premium.
  4. Start den gratis prøveperioden din (hvis du er kvalifisert).

Ser du etter informasjon om YouTube TV? Ta en titt på brukerstøtten for YouTube TV for å få mer informasjon om blant annet abonnementer og hvor tjenesten er tilgjengelig.