YouTuben maksullisen jäsenyyden tilaaminen

Voit parantaa käyttökokemustasi YouTubessa monin eri tavoin. Katso lisätietoja alta.
Etsitkö tietoa YouTuben opiskelijajäsenyydestä? Katso lisätietoja täältä.

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium on YouTube Musicin käyttäjille tarkoitettu maksullinen musiikkijäsenyys. Se on saatavilla useilla eri alueilla.

YouTube Music Premiumin edut

YouTube Music Premiumin avulla voit
  • nauttia miljoonista kappaleista ja videoista YouTube Musicissa ilman mainoksia
  • ladata kappaleita ja videoita mobiililaitteellesi offline-kuuntelua varten
  • kuunnella musiikkia taustalla samalla, kun käytät muita sovelluksia
  • kuunnella musiikkia Google Homen tai Chromecast Audion kautta.

YouTube Premium

YouTube Premium on maksullinen jäsenyys, joka parantaa käyttökokemustasi YouTubessa ja muissa YouTube-sovelluksissa. Se on saatavilla useilla eri alueilla.

YouTube Premium ‑edut

YouTube Premiumin avulla voit
  • katsoa miljoonia YouTube-videoita ilman mainoksia
  • ladata videoita ja soittolistoja mobiililaitteellesi offline-toistoa varten
  • toistaa videoita mobiililaitteella muiden sovellusten käytön aikana tai näyttö sammutettuna
  • katsoa kaikkia YouTube Originals ‑sarjoja ja ‑elokuvia
  • nauttia maksuttomasta YouTube Music Premium ‑tilauksesta
  • kuunnella musiikkia Google Homen tai Chromecast Audion kautta.

YouTube Premium ‑edut ovat käytettävissä YouTubessa, YouTube Kidsissä ja YouTube Musicissa.

Maksullisen jäsenyyden tilaaminen

Näin tilaat YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin

YouTube Premium

Liity YouTube Premiumin jäseneksi ja nauti sen eduista YouTubessa, YouTube Musicissa ja YouTube Kidsissä.

1. Avaa puhelimen tai tabletin YouTube-sovellus.
  2. Kirjaudu Google-tilille, jolle haluat liittää jäsenyytesi.
  3. Valitse profiilikuvasi.
  4. Aloita maksuton kokeilu (jos olet oikeutettu siihen). Muussa tapauksessa valitse Tilaa YouTube Premium.

Näet jäsenyytesi tiedot milloin tahansa osoitteessa youtube.com/paid_memberships.

YouTube Music Premium

Tilaa YouTube Music Premium, niin voit nauttia miljoonista kappaleista ja musiikkivideoista ilman mainoksia. Voit myös ladata lempikappaleesi ja ‑videosi laitteelle ja kuunnella niitä offline-tilassa.

1. Avaa puhelimen tai tabletin YouTube Music ‑sovellus.
  2. Kirjaudu Google-tilille, jolle haluat liittää jäsenyytesi.
  3. Valitse profiilikuvasi.
  4. Aloita maksuton kokeilu (jos olet oikeutettu siihen). Muussa tapauksessa valitse Tilaa Music Premium.

Näet jäsenyytesi tiedot milloin tahansa osoitteessa youtube.com/paid_memberships.

Sinun kannattaa lisätä varamaksutapa. Sen avulla tilauksesi pysyy aktiivisena, jos ensisijaisen maksutavan kanssa ilmenee ongelmia.

Etsitkö YouTube TV:tä koskevia tietoja? Katso YouTube TV:n ohjekeskuksesta tietoja esimerkiksi palvelun jäsenyydestä ja saatavuudesta.