Individuele YouTube Premium-lidmaatskappe

Verbeter jou video- en musiekervaring op YouTube met ’n Premium-lidmaatskap. Vind uit hoe om vandag jou individuele betaalde lidmaatskap te begin.
Soek jy ’n YouTube-studentelidmaatskap? Kom hier meer te wete.

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium is ’n betaalde musieklidmaatskap vir YouTube Music-gebruikers. Dis in baie lande/streke beskikbaar.

YouTube Music Premium-voordele

Wat kry jy met YouTube Music Premium?

• Geniet miljoene liedjies en video’s in YouTube Music sonder advertensies.
  • Laai inhoud af om vanlyn in die YouTube Music-app te luister.
  • Gebruik agtergrondspeel om musiek en podsendings te speel terwyl jy ander apps gebruik.
  • Luister musiek en podsendings op Google Home of Chromecast Audio.

YouTube Music Premium- en YouTube Premium-lede sal dalk steeds handelsmerke of promosies sien wat deur die skepper in podsendings ingebed is. As dit bygevoeg of aangeskakel is deur die skepper, kan jy ook promosieskakels, rakke en ander kenmerke in en rondom inhoud vind.

Let wel: Gebruikers in sekere lande/streke kan verskillende produkervarings hê.

YouTube Premium

YouTube Premium is ’n betaalde lidmaatskap om jou te help om jou ervaring op YouTube en ander YouTube-apps te verbeter. Dis in baie lande/streke beskikbaar.

YouTube Premium-voordele

Met YouTube Premium kan jy:

• Miljoene video’s sonder advertensies op YouTube kyk.
  • Video’s en snitlyste op jou mobiele toestel aflaai om vanlyn te kyk.
  • Aanhou om video's op jou mobiele toestel te speel terwyl jy ander apps gebruik of wanneer jou skerm af is.
  • Kry ’n intekening op YouTube Music Premium sonder enige monetêre koste.
  • Geniet jou musiek en podsendings op jou Google Home of Chromecast Audio.

Jou YouTube Premium-voordele sal van toepassing wees op:

• YouTube
  • YouTube Kids
  • YouTube Music

YouTube Music Premium- en YouTube Premium-lede sal dalk steeds handelsmerke of promosies sien wat deur die skepper in podsendings ingebed is. As dit bygevoeg of aangeskakel is deur die skepper, kan jy ook promosieskakels, rakke en ander kenmerke in en rondom inhoud vind.

Begin jou betaalde lidmaatskap

Belangrik: Jy sal nie YouTube Premium of YouTube Music Premium met ’n Google Workspace-rekening kan begin of daarby kan aansluit nie. Skep of meld aan by jou gewone Google-rekening om vir ’n betaalde lidmaatskap aan te sluit.

YouTube Premium

Word ’n YouTube Premium-lid en geniet miljoene liedjies en musiekvideo’s – sonder advertensies. Jy kan ook die inhoud waarvan jy hou, aflaai om vanlyn te luister.

Sluit só aan by YouTube Premium:

1. Maak die YouTube-app op jou foon of tablet oop.
  2. Meld aan by die Google-rekening waar jy jou lidmaatskap wil begin.
  3. Kies jou profielfoto.
  4. Begin jou proeflopie as jy kwalifiseer. Tik anderins op Kry YouTube Premium.

Gaan enige tyd na youtube.com/paid_memberships om besonderhede oor jou lidmaatskap te bekyk.

YouTube Music Premium

Word ’n YouTube Music Premium-lid en geniet miljoene liedjies en musiekvideo’s sonder advertensies. Jy kan ook liedjies, video’s en podsendingepisodes aflaai om vanlyn te luister.

Let wel: Jy kan podsendings ongeag jou lidmaatskapstatus aflaai. Sommige episodes of programme sal dalk nie vir slegsoudioaflaai beskikbaar wees nie.

Sluit só aan by YouTube Music Premium:

1. Maak die YouTube Music-app op jou foon of -tablet oop.
  2. Meld aan by die Google-rekening waar jy jou lidmaatskap wil begin.
  3. Kies jou profielfoto.
  4. Begin jou proeflopie as jy kwalifiseer. Tik andersins op Kry Music Premium.

​Gaan enige tyd na youtube.com/paid_memberships om besonderhede oor jou lidmaatskap te bekyk.

Oorweeg dit om ’n rugsteunbetaalmetode by te voeg sodat jy nie jou voordele verloor as daar ’n kwessie met jou primêre betaalmetode is nie.

Soek jy inligting oor YouTube TV? Kyk na die YouTube TV-hulpsentrum vir besonderhede oor ’n lidmaatskap, beskikbare liggings en ander onderwerpe.
Kry hier meer inligting oor hoe om jou rekening te bestuur as jy YouTube Premium deur ’n intekening op Pixel Pass ontvang.
Let wel: Vanaf 2022 sal nuwe YouTube Premium- en Music Premium-intekenaars wat op Android aangesluit het deur Google Play gefaktureer word. Hierdie verandering sal nie bestaande intekenaars raak nie. Jy kan na payments.google.com gaan om onlangse heffings te sien en te kyk hoe jy gefaktureer word. Volg die stappe wat hier uiteengesit is om ’n terugbetaling van ’n Google Play-aankoop te versoek.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum