Een betaald YouTube-lidmaatschap afsluiten

We bieden verschillende opties voor nog meer video- en muziekplezier op YouTube. Bekijk ze hieronder.
Wil je graag een YouTube-studentenlidmaatschap? Hier vind je meer informatie

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium is een betaald muzieklidmaatschap voor YouTube Music-gebruikers. Het is beschikbaar in veel verschillende landen/regio's.

Voordelen van YouTube Music Premium

YouTube Music Premium biedt veel voordelen:
  • Beluister en bekijk miljoenen nummers en video's in YouTube Music zonder advertenties.
  • Download nummers en video's naar je mobiele apparaat om ze offline te beluisteren.
  • Laat je muziek op de achtergrond doorspelen terwijl je andere apps gebruikt.
  • Luister naar muziek op je Google Home of Chromecast Audio.

YouTube Premium

YouTube Premium is een betaald lidmaatschap waarmee YouTube en andere YouTube-apps nog leuker worden. Het is beschikbaar in veel verschillende landen/regio's.

Voordelen van YouTube Premium

YouTube Premium biedt veel voordelen:
  • Bekijk miljoenen video's op YouTube zonder advertenties.
  • Download video's en afspeellijsten naar je mobiele apparaat om ze offline te bekijken.
  • Laat video's doorspelen op je mobiele apparaat terwijl je andere apps gebruikt of als het scherm uit is.
  • Krijg toegang tot alle YouTube Original-series en -films.
  • Ontvang een gratis abonnement op YouTube Music Premium.
  • Luister naar muziek op je Google Home of Chromecast Audio.

Je kunt je YouTube Premium-voordelen gebruiken voor YouTube, YouTube Kids en YouTube Music.

Je betaalde lidmaatschap starten

Je aanmelden voor YouTube Premium of YouTube Music Premium

YouTube Premium

Word lid van YouTube Premium en krijg toegang tot voordelen op YouTube, YouTube Music en YouTube Kids.

1. Ga naar youtube.com/premium via de browser op je computer of mobiele apparaat.
  2. Log in op het Google-account waarmee je lid wilt worden.
  3. Start je kosteloze proefperiode (als je daarvoor in aanmerking komt). Klik anders op Neem YouTube Premium.

Je kunt altijd op youtube.com/paid_memberships kijken voor informatie over je lidmaatschap.

YouTube Music Premium

Als je lid wordt van YouTube Music Premium, krijg je toegang tot miljoenen nummers en muziekvideo's zonder advertenties. Je kunt ook je favoriete nummers en video's downloaden om ze offline te beluisteren.

1. Ga naar youtube.com/musicpremium.
  2. Start je kosteloze proefperiode (als je daarvoor in aanmerking komt). Klik anders op Neem Music Premium.

Je kunt altijd op youtube.com/paid_memberships kijken voor informatie over je lidmaatschap.

Het is een goed idee om een alternatieve betaalmethode toe te voegen. Zo houd je toegang tot je lidmaatschapsvoordelen als er een probleem is met je primaire betaalmethode.

Op zoek naar informatie over YouTube TV? Ga naar het Helpcentrum van YouTube TV voor informatie over het lidmaatschap, beschikbare locaties en meer.