Vælg en strategi til at nå ud til globale målgrupper

Efterhånden som kanalen vokser, og du når ud til seere i hele verden, kan du overveje at oprette forskellige kanaler til forskellige sprog eller lande/regioner. Nedenfor er der tre strategier til at nå ud til globale målgrupper. For bedre at kunne nå ud til et mere globalt publikum kan du bruge automatiske undertekster, tilføje oversættelser manuelt eller bruge værktøjer og tjenester fra tredjeparter.

Brug én kanal med indhold på flere sprog

Hold alt dit indhold på én kanal. Upload videoer på flere sprog til forskellige geografiske områder.

Branding

Dit brand vil være ensartet i alle lande/regioner. Hvis dit publikum bruger de samme udtryk til søgninger på tværs af sprog, vil din kanal være nemmere at finde.

Engagement

Ved kun at bruge én kanal samler du dine seere og abonnenter. Det gør det også lettere for seere at finde din kanal ved hjælp af YouTube Søgning.

Din kanal vil få opslag, kommentarer og feedopdateringer på mange forskellige sprog. Det kan være forvirrende for dit publikum.

Hjælp dit publikum ved at:

Administration

Med alt dit indhold på ét sted kan dit team fokusere på at administrere én kanal, hvilket gør det lettere at opretholde en ensartet global branding og tone.

Opret separate kanaler til forskellige sprog

Opret separate kanaler til forskellige sprog og geografiske områder. Den strategi er god til sprog med forskellige alfabeter eller søgetermer.

Branding

Du kan tilpasse hver kanal til dens lokale publikum og nemt indarbejde lokale events og kampagner. Hvis dit brand varierer lidt i forskellige lande/regioner, giver denne strategi dig mulighed for at indarbejde forskellene i din kanalstrategi.

Engagement

Separate kanaler giver dig fokuseret kommunikation med dine forskellige målgrupper. Alle elementer på hver kanal bliver særligt tilpasset et specifikt publikum, hvilket kan give en forbedret seeroplevelse. Seere kan være mindre tilbøjelige til at blive forvirrede eller uengagerede på grund af varierende sprogindhold.

Sådan forbedrer du synligheden:

• Angiv sproget eller det geografiske område for hver kanal, så seere kan finde deres lokale kanal i YouTube-søgninger.
  • Krydspromover dine forskellige sprogkanaler med hinanden for at forbedre synligheden.
  • Føj interessante kanaler til sektionen “udvalgte kanaler” på din kanalside.

Administration

Hver enkelt kanal har brug for vedvarende vedligeholdelse og opmærksomhed. Sørg for, at dit brand kan afsætte tilstrækkelige ressourcer til at vedligeholde hver kanal med en regelmæssig tidsplan for upload og engagement.

Opret en global kanal og mindre lokale kanaler

Brug en enkelt kanal som dit brands primære kanal til at vise globale kampagner. Opret støttende lokale kanaler til forskellige sprog og lande/regioner.

Branding

Brug din primære kanal til globalt indhold og lokale kanaler til events og kampagner. Opret ensartede skabeloner til dine videometadata og miniaturebilleder for at bevare en ensartethed på tværs af dine kanaler.

Engagement

Samtidig med at seere og abonnenter kan blive fordelt på flere kanaler, får seerne en ensartet, men lokaliseret oplevelse. Brug den primære globale kanal til at føre seere hen til dine lokale kanaler ved hjælp af videometadata, kanalbeskrivelser og udvalgt kanalprogramlægning.

Hyppigere uploads på de lokale kanaler kan gøre dem mere synlige i YouTube-søgningen.

Administration

Denne kanalorganisationsstruktur kræver koordinering mellem globale og lokale teams, men den giver dig mulighed for at tilpasse dit brandbudskab til lokale markeder. Denne strategi kræver den største mængde tid og kræfter at vedligeholde.