Opslå og interager med kommentarer

Hvis en videos ejer har slået kommentarer til, kan du skrive kommentarer, give likes og dislikes eller svare på andres kommentarer til en video. Du kan også redigere eller slette dine egne kommentarer. Dit svar på en kommentar vises i tråden under den oprindelige kommentar, så du kan følge med i samtalen.

Kommenter en video

Offentlige videoer

Alle kommentarer på offentlige videoer på YouTube er offentlige. Det betyder, at alle kan svare på dine kommentarer. Hvis du bruger en Google Apps-konto, er alle dine kommentarer på YouTube offentligt tilgængelige for brugere uden for dit domæne.

Sådan tilføjer du en kommentar

1. Find kommentarsektionen under videoen.
  2. Skriv i feltet Tilføj en offentlig kommentar. På mobilen skal du muligvis trykke på kommentarsektionen for at udvide den.
  3. Angiv din kommentar.
  4. Klik på Kommenter.

Private videoer

Kommentarer er ikke tilgængelige på private videoer. Hvis du vil tillade kommentarer til en video, der ikke er offentligt tilgængelig, skal du i stedet uploade en skjult video.

Skjulte videoer

Du kan kommentere og besvare kommentarer på skjulte videoer. Kommentarer på skjulte videoer er synlige for alle, der har linket til videoen. Få flere oplysninger om skjulte videoer og privatlivsindstillinger.

Hvis du ikke allerede har en YouTube-kanal, opretter du automatisk en kanal, når du slår en kommentar op. Du kan få adgang til og administrere din kanal ved at gå til dit profilbillede, efter du har slået din kommentar op.
Svar på kommentarer
  1. Klik på Svar under en kommentar.
  2. Indtast din kommentar.
  3. Klik på Svar.

Anvend formatering i kommentarer

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.

Anvend typografi i din kommentar

Du kan bruge formateret tekst til at formatere dine kommentarer med almindelige specialtags som f.eks.:

• *bold text*fed
  • _italicized text_kursiv
  • -strikethrough text-gennemstregning

Tilføj links i din kommentar

Hvis du tilføjer en webadresse i din kommentar, vises den som et hyperlink.

Føj hjerter til dine yndlingskommentarer

Du kan bruge et hjerteikon til at vise, at du sætter pris på en seers kommentarer, på fanen Fællesskab og i kommentarer på afspilningssiden.

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til et indlæg på fanen Fællesskab.
  3. Se efter hjerteikonet ved siden af ikonerne for like/dislike.

Din avatar vises for seere med et lille rødt hjerte nederst til venstre, og der sendes en notifikation (afhængigt af seerens indstillinger for tilvalg på computer og mobil) om, at en kanalejer "er vild med din kommentar".

Tip! Du kan også administrere kommentarer med Youtuberstudie-appen på din mobilenhed. Kom godt i gang med Hjælp til Youtuberstudie-appen.

Adgang til diskussionsfanen

Fanen Fællesskab erstatter diskussionsfanen. Du har adgang til kommentarer fra diskussionsfanen via aktivitetshistorikken, og de er tilgængelige i 30 dage, efter din konto får adgang til fanen Fællesskab.

For at få adgang til aktivitetshistorikken:

1. Åbn YouTube-appen, og log ind på YouTube.
  2. Gå til www.youtube.com/comments.
Fastgør kommentarer øverst

Fremhæv en kommentar for dine fans ved at fastgøre den øverst i kommentarsektionen. På mobilen skal seerne muligvis udvide kommentarsektionen for at se den fastgjorte kommentar. Du kan fastgøre din egen kommentar eller en fankommentar.

1. Log ind på YouTube.
  2. Vælg den kommentar, du vil fastgøre, blandt kommentarerne under en video.
  3. Klik på Mere  > Fastgør. Hvis du allerede har fastgjort en kommentar, vil den blive erstattet.
    Bemærk! Du kan til enhver tid frigøre en kommentar. Den vil i så fald blive flyttet tilbage til sin originale placering.
  4. Klik på den blå Fastgør-knap for at bekræfte.

På computeren får seere vist den fastgjorte kommentar øverst på afspilningssiden med et "Fastgjort af"-ikon og dit kanalnavn. På mobilen skal de muligvis trykke på kommentarsektionen for at udvide den.

Tip! Du kan også administrere kommentarer med Youtuberstudie-appen på din mobilenhed. Kom godt i gang med Hjælp til Youtuberstudie-appen.
Rediger eller fjern din kommentar
  1. Hold markøren i øverste højre hjørne af din kommentar.
  2. Klik på Mere .
  3. Vælg Rediger eller Fjern denne kommentar.

Ofte stillede spørgsmål til forhåndsvisninger af kommentarer

Hvilke kommentarer bliver vist i sektionen med forhåndsvisninger af kommentarer?

Der er flere grunde til, at en kommentar kan blive vist i sektionen med forhåndsvisninger af kommentarer. For eksempel kan kommentaren være:

• Indsendt for nylig
  • Fastgjort eller tildelt et "hjerte" af youtuberen, der har uploadet videoen

Hvordan ser jeg alle kommentarer?

Hvis du vil se alle kommentarer, kan du trykke hvor som helst i sektionen med forhåndsvisninger af kommentarer.

Hvis du vil tilbage til listen med videoer, der afspilles som næste, kan du trykke på X'et i øverste højre hjørne.

Vil mine fastgjorte kommentarer blive vist i sektionen med forhåndsvisninger af kommentarer?

Der er begrænset plads i sektionen med forhåndsvisninger af kommentarer, og derfor kan det ikke garanteres, at en fastgjort kommentar vil blive vist her. Men fastgjorte kommentarer vil fortsat blive vist som den første kommentar, når nogen trykker for at se alle kommentarerne.

Gælder mine aktuelle indstillinger for kommentarmoderering for sektionen med forhåndsvisninger af kommentarer?

Ja. Alle indstillinger for kommentarmoderering gælder for sektionen med forhåndsvisninger af kommentarer, inklusive blokerede ord og skjulte brugere. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer og modererer dine kommentarer.