Opprett og administrer spillelister

En spilleliste er en samling med videoer. Hvem som helst kan opprette spillelister og dele dem, og venner kan legge til videoer i spillelisten din.

Gå til Bibliotek-fanen for å se alle spillelistene dine.

Hvis videoen eller kanalen din er merket som laget for barn, kan du ikke legge den til i en spilleliste når du er inne på en videoside eller kanalside. Du kan fortsatt legge innhold fra søkeresultater til i spillelister.

Du finner spillelistene dine ved å gå til oversikten og klikke på Bibliotek.

Opprett en spilleliste

1. Finn en video du vil ha med i spillelisten din.
  2. Under videoen klikker du på Lagre .
  3. Du kan velge Se senere, Favoritter eller en spilleliste du allerede har opprettet – eller du kan klikke på Opprett ny spilleliste
    1. Hvis du oppretter en ny spilleliste, må du gi spillelisten et navn.
  4. Bruk rullegardinmenyen til å velge tilgangsinnstillingen for spillelisten. Hvis du gjør spillelisten privat, er det bare du som kan se den.
  5. Klikk på Opprett.

Endre en spilleliste

1. Velg spillelisten du vil endre, i oversikten.
  2. Klikk på Rediger.

Slett en spilleliste

1. Gå til en av spillelistene dine.
  2. Klikk på menyen .
  3. Velg «Slett spillelisten».
  4. Velg «Slett» for å bekrefte at du vil slette spillelisten.
Merk: Det kan hende den gamle spillelisten fortsatt vises i seerloggen til seerne dine.

Når du har slettet en spilleliste, er ikke nettadressen til og tittelen på spillelisten lenger synlig eller søkbar i YouTube Analytics. Data knyttet til spillelisten, for eksempel seertid, er fortsatt med i de generelle rapportene, men blir ikke tilskrevet den slettede spillelisten.