Opprett og administrer spillelister

En spilleliste er en samling med videoer. Alle kan lage spillelister og dele dem. Har du lyst til å lage en miks av episk treningsmusikk eller fotballmålene du digger mest? Eller kanskje du vil dele de beste matlagingsvideoene du vet om, med bestevennen din? Da er spillelister tingen for deg.

Du finner alle spillelistene dine på Bibliotek-fanen .

Tips: Finn ut hvordan vennene dine kan bidra med videoer til spillelistene dine.

Du finner spillelistene dine ved å gå til oversikten og klikke på Bibliotek.

Opprett en spilleliste

Hvis du ikke klarer å følge denne veiledningen, bruker du mest sannsynlig en gammel versjon av YouTube. Hvis du bruker en nyere nettleser, må du oppdatere til den nyeste versjonen av YouTube.
  1. Finn en video du vil ha med i spillelisten din.
  2. Under videoen klikker du på Lagre .
  3. Du kan velge Se senere, Favoritter eller en spilleliste du allerede har opprettet – eller du kan klikke på Opprett ny spilleliste
    1. Hvis du oppretter en ny spilleliste, må du gi spillelisten et navn.
  4. Bruk rullegardinmenyen til å velge tilgangsinnstillingen for spillelisten. Hvis du gjør spillelisten privat, er det bare du som kan se den.
  5. Klikk på Opprett.
Merk: Det er foreløpig ikke mulig å slette spillelister med den nye versjonen for datamaskin.

Endre en spilleliste

1. Velg spillelisten du vil endre, i oversikten.
  2. Klikk på Rediger.