Soittolistojen luominen ja ylläpito

Soittolista on kokoelma videoita. Kuka tahansa voi tehdä ja jakaa soittolistoja, ja ystävät voivat lisätä videoita soittolistaasi.

Näet kaikki soittolistasi Kirjasto-välilehdellä .

Jos olet kanava- tai katselusivulla ja video tai kanava on merkitty lapsille tehdyksi, et voi lisätä videota soittolistaan. Voit kuitenkin edelleen lisätä soittolistaan sisältöä hakutuloksista.

Siirry soittolistoihin valitsemalla  ja Kirjasto.

Soittolistan luominen

1. Hae video, jonka haluat lisätä soittolistallesi.
  2. Klikkaa videon alta Tallenna .
  3. Valitse Katso myöhemmin, Suosikit, aiemmin luomasi soittolista tai Luo uusi soittolista.
  4. Jos luot uuden soittolistan, nimeä se.
  • Valitse soittolistan yksityisyysasetus avattavasta valikosta. Yksityinen soittolista näkyy vain sinulle.
  • Klikkaa Luo.
  • Soittolistan muokkaaminen

1. Valitse muokattava soittolista oppaasta.
    2. Valitse Muokkaa.

Soittolistan poistaminen

1. Siirry haluamaasi soittolistaan.
    2. Klikkaa valikkoa .
    3. Valitse "Poista soittolista".
    4. Vahvista, että haluat poistaa soittolistan valitsemalla "Poista".
    Huom. Vanha soittolistasi saattaa näkyä edelleen katsojien katseluhistoriassa.

Kun poistat soittolistan, sen nimi ja URL-osoite poistuvat näkyvistä eikä niitä voi enää hakea YouTube Analyticsissa. Katseluaika ja muut soittolistaan liittyvät tiedot ovat tämän jälkeenkin mukana laajoissa raporteissa, mutta ne eivät enää ole yhdistettävissä poistettuun soittolistaan.