Soittolistojen luominen ja ylläpito

Soittolista on kokoelma videoita. Kuka tahansa voi tehdä ja jakaa soittolistoja, ja kaverit voivat lisätä videoita soittolistallesi.

Näet kaikki soittolistasi Kirjasto-välilehdellä . Voit myös ylläpitää soittolistoja YouTube Studiossa.

Jos olet kanava- tai katselusivulla ja video tai kanava on merkitty lapsille tehdyksi, et voi lisätä videota soittolistalle. Voit kuitenkin edelleen lisätä soittolistalle sisältöä hakutuloksista.

Siirry soittolistoihin valitsemalla  ja Kirjasto.

Soittolistan luominen

1. Hae video, jonka haluat lisätä soittolistallesi.
  2. Klikkaa videon alta Tallenna .
  3. Valitse soittolista (esim. Katso myöhemmin) tai aiemmin luomasi soittolista tai klikkaa Luo uusi soittolista
    1. Jos luot uuden soittolistan, nimeä se.
  4. Määritä soittolistan yksityisyysasetus avattavasta valikosta. Yksityinen soittolista näkyy vain sinulle.
  5. Klikkaa Luo.

Soittolistan muokkaaminen

1. Valitse muokattava soittolista oppaasta.
  2. Valitse Muokkaa .

Soittolistan poistaminen

1. Siirry haluamaasi soittolistaan.
  2. Klikkaa valikkoa .
  3. Valitse Poista soittolista.
  4. Vahvista, että haluat poistaa soittolistan valitsemalla Poista.
Huom. Vanha soittolistasi saattaa näkyä edelleen katsojien katseluhistoriassa.

Kun poistat soittolistan, sen nimi ja URL-osoite poistuvat näkyvistä eikä niitä voi enää hakea YouTube Analyticsissa. Katseluaika ja muut soittolistaan liittyvät tiedot ovat tämän jälkeenkin mukana laajoissa raporteissa, mutta ne eivät enää ole yhdistettävissä poistettuun soittolistaan.