Soittolistojen luominen ja ylläpito

Soittolista on kokoelma videoita. Kuka tahansa voi tehdä ja jakaa soittolistoja, ja kaverit voivat lisätä videoita soittolistallesi.

Näet kaikki soittolistasi Kirjasto-välilehdellä . Voit myös ylläpitää soittolistoja YouTube Studiossa.

Jos videon tai kanavan yleisöasetuksena on "tehty lapsille", voit lisätä sen soittolistalle etusivulta. Voit kuitenkin edelleen lisätä soittolistalle sisältöä hakutuloksista.

How to create and edit playlists in the YouTube app

Siirry soittolistoihin valitsemalla  ja Kirjasto.

Soittolistan luominen

1. Hae video, jonka haluat lisätä soittolistallesi.
  2. Klikkaa videon alta Tallenna .
  3. Valitse jokin valmis soittolista (esim. Katso myöhemmin) tai aiemmin luomasi soittolista tai klikkaa Luo uusi soittolista Lisää soittolistalle
    1. Jos luot uuden soittolistan, nimeä se.
  4. Valitse soittolistan yksityisyysasetus kentästä. Yksityinen soittolista näkyy vain sinulle.
  5. Klikkaa Luo.

Soittolistan muokkaaminen

1. Valitse muokattava soittolista oppaasta.
  2. Klikkaa muutettavan osion kohdalta Muokkaa .

Soittolistan poistaminen

1. Siirry haluamaasi soittolistaan.
  2. Klikkaa valikkoa .
  3. Valitse Poista soittolista .
  4. Vahvista soittolistan poistaminen valitsemalla Poista.
Huom. Vanha soittolistasi saattaa näkyä edelleen katsojien katseluhistoriassa.

Kun poistat soittolistan, sen nimi ja URL-osoite poistuvat näkyvistä eikä niitä voi hakea YouTube Tilastoista. Katseluaika ja muut soittolistaan liittyvät tiedot ovat tämän jälkeenkin mukana laajoissa raporteissa, mutta ne eivät enää ole yhdistettävissä poistettuun soittolistaan.