Crear i gestionar llistes de reproducció

Una llista de reproducció és una recopilació de vídeos. Qualsevol persona pot crear llistes de reproducció i compartir-les, i els teus amics poden afegir vídeos a les teves llistes de reproducció.

Pots veure totes les teves llistes de reproducció a la pestanya Tu. També pots gestionar les llistes de reproducció a YouTube Studio.

Si el públic d'un vídeo o d'un canal està "creat per a nens" i et trobes en una pàgina d'inici, no podràs afegir-lo a una llista de reproducció. Pots continuar afegint contingut dels resultats de cerca a llistes de reproducció.

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Create and manage a YouTube playlist on your mobile device

Crear una llista de reproducció

Aplicació YouTube

Pots crear una llista de reproducció des de la pestanya Tu o des d'un vídeo o curt.

Crear una llista de reproducció des d'un vídeo:

1. Ves a la pàgina de visualització del vídeo que vols incloure a la llista de reproducció.
  2. A sota del vídeo, toca Desa per desar-lo automàticament a l'última llista de reproducció en què has desat vídeos o a la llista de reproducció Visualitza més tard. Veuràs un missatge en una finestra emergent a la part inferior de la pantalla per confirmar la llista de reproducció a què s'ha afegit el vídeo.
  3. Per canviar on es desa el vídeo, toca Canvia a la finestra emergent.
  4. Toca Llista de reproducció nova i, a continuació, Introdueix un nom per a la llista de reproducció.
  5. Fes servir el quadre per seleccionar l'opció de configuració de privadesa de la teva llista. Si és privada, només la podràs veure tu.
  6. Toca Crea.

Crear una llista de reproducció des d'un curt:

1. Ves a la pàgina de visualització del curt que vols incloure a la llista de reproducció.
  2. Toca Més '' i, a continuació, Desa en una llista de reproducció i, a continuació, Llista de reproducció nova i, a continuació, Introdueix un nom per a la llista de reproducció.
  3. Fes servir el quadre per seleccionar l'opció de configuració de privadesa de la teva llista. Si és privada, només la podràs veure tu.
  4. Toca Fet .

Crear una llista de reproducció des de la pestanya Tu:

1. Toca la teva foto de perfil.
  2. A la secció "Llistes de reproducció", toca Llista de reproducció nova .
  3. Selecciona un o diversos vídeos del teu historial de visualitzacions per afegir-los a la llista de reproducció.
  4. Toca SEGÜENT.
  5. Escriu el títol de la llista de reproducció i defineix-ne la privadesa.
  6. Toca CREA.

Lloc web per a mòbils

Crear una llista de reproducció des d'un vídeo:

1. Ves a la pàgina de visualització del vídeo que vols incloure a la llista de reproducció.
  2. A sota del vídeo, toca Desa .
  3. Toca Crea una llista de reproducció .
  4. Posa un nom a la llista de reproducció.
  5. Fes servir el quadre per seleccionar la configuració de privadesa de la teva llista de reproducció. Si és privada, només la podràs veure tu.
  6. Toca CREA.

Crear una llista de reproducció des d'un curt:

1. Ves a la pàgina de visualització del curt que vols incloure a la llista de reproducció.
  2. Toca Més '' i, a continuació, Desa en una llista de reproducció i, a continuació, Llista de reproducció nova i, a continuació, Introdueix un nom per a la llista de reproducció.
  3. Fes servir el quadre per seleccionar la configuració de privadesa de la teva llista de reproducció. Si és privada, només la podràs veure tu.
  4. Toca Fet .

Per veure la teva llista de reproducció nova, toca la pestanya Biblioteca .

Gestionar una llista de reproducció

Filtrar una llista de reproducció per tipus de vídeo

1. A la guia, selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  2. Tria l'etiqueta amb el tipus de contingut que vols veure a la teva llista de reproducció:
    1. Tot: mostra tot el contingut desat a la llista de reproducció.
    2. Curts: mostra els curts desats a la llista de reproducció. Nota: aquesta funció només està disponible en ordinadors.
    3. Vídeos: mostra els vídeos llargs desats a la llista de reproducció.

Reordenar una llista de reproducció

• Per reordenar-ne els vídeos, obre la llista de reproducció i, a continuació, Arrossega un vídeo cap amunt o cap avall.
  • Per reordenar-ne els vídeos temporalment, al tauler de la llista de reproducció de la pàgina de visualització, arrossega un vídeo cap amunt o cap avall.
Nota: aquesta funció no està disponible per a les llistes de reproducció que només inclouen curts de YouTube.

Amagar els vídeos

Per amagar els vídeos temporalment:

• Al tauler de la llista de reproducció de la pàgina de visualització, fes lliscar el vídeo cap a l'esquerra, o bé
  • Toca Més Three-dot menu vertical i, a continuació, Amaga.

Suprimir una llista de reproducció

1. Toca la teva foto de perfil.
  2. A la secció "Llistes de reproducció", toca la llista de reproducció que vols suprimir.
  3. A la llista de reproducció, toca Més ''.
  4. Toca Suprimeix la llista.
  5. Toca SUPRIMEIX.
Nota: és possible que la teva llista de reproducció antiga continuï existint a l'historial de visualitzacions dels espectadors.

Després de suprimir una llista de reproducció, l'URL i el títol corresponents ja no seran visibles ni es podran cercar a YouTube Analytics. Les dades associades a la llista de reproducció, com el temps de visualització, continuaran formant part dels informes més complets, però no s'atribuiran a la llista de reproducció suprimida.