Crear i gestionar llistes de reproducció

Una llista de reproducció és una recopilació de vídeos. Qualsevol persona pot crear llistes de reproducció i compartir-les, i els teus amics poden afegir vídeos a les teves llistes de reproducció.

Pots veure totes les teves llistes de reproducció a la pestanya Tu. També pots gestionar les llistes de reproducció a YouTube Studio.

Si el públic d'un vídeo o d'un canal està "creat per a nens" i et trobes en una pàgina d'inici, no podràs afegir-lo a una llista de reproducció. Pots continuar afegint contingut dels resultats de cerca a llistes de reproducció.

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Per cercar les teves llistes de reproducció, ves a la guia i fes clic a Tu

Create and manage a YouTube playlist on your desktop

Crear una llista de reproducció des d'un vídeo o un curt

Per crear una llista de reproducció des d'un vídeo:

1. Ves a la pàgina de visualització del vídeo que vols incloure a la llista de reproducció.
  2. Fes clic a Més i, a continuació, Desa i, a continuació, Crea una llista de reproducció i, a continuació, Introdueix un nom per a la llista de reproducció.
  3. Fes servir el quadre per seleccionar la configuració de privadesa de la teva llista de reproducció. Si és privada, només la podràs veure tu.
  4. Fes clic a Crea.

Per crear una llista de reproducció des d'un curt:

1. Ves a la pàgina de visualització del curt que vols incloure a la llista de reproducció.
  2. Fes clic a Més '' i, a continuació, Desa i, a continuació, Crea una llista de reproducció i, a continuació, Introdueix un nom per a la llista de reproducció.
  3. Fes servir el quadre per seleccionar la configuració de privadesa de la teva llista de reproducció. Si és privada, només la podràs veure tu.
  4. Fes clic a Crea.

Gestionar una llista de reproducció

Desar contingut en una llista de reproducció

1. Ves a la pàgina de visualització del vídeo o curt que vols incloure a la llista de reproducció.
  2. Fes clic a Més i, a continuació, Desa i, a continuació, Selecciona una llista de reproducció, com ara Visualitza més tard, o una que ja hagis creat.
  3. Veuràs un missatge en una finestra emergent a la part inferior de la pantalla per confirmar la llista de reproducció a què s'ha afegit el vídeo.

Editar una llista de reproducció

1. A la guia, selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  2. Fes clic a Edita a la secció que vols canviar.

Filtrar una llista de reproducció per tipus de vídeo

1. A la guia, selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  2. Tria l'etiqueta amb el tipus de contingut que vols veure a la teva llista de reproducció:
    1. Tot: mostra tot el contingut desat a la llista de reproducció.
    2. Curts: mostra els curts desats a la llista de reproducció. Nota: aquesta funció només està disponible en ordinadors.
    3. Vídeos: mostra els vídeos llargs desats a la llista de reproducció.

Reordenar una llista de reproducció

• Per reordenar-ne els vídeos, obre la llista de reproducció i, a continuació, Arrossega un vídeo cap amunt o cap avall.
  • Per reordenar-ne els vídeos temporalment, al tauler de la llista de reproducció de la pàgina de visualització, arrossega un vídeo cap amunt o cap avall.

Nota: aquesta funció no està disponible per a les llistes de reproducció que només inclouen curts de YouTube.

Suprimir una llista de reproducció

1. Ves a una de les teves llistes de reproducció.
  2. Fes clic a Més ''.
  3. Selecciona Suprimeix la llista .
  4. Confirma que vols suprimir la llista de reproducció seleccionant Suprimeix.
Nota: és possible que la teva llista de reproducció antiga es continuï mostrant a l'historial de visualitzacions dels espectadors.

Després de suprimir una llista de reproducció, l'URL i el títol corresponents ja no seran visibles ni es podran cercar a YouTube Analytics. Les dades associades a la llista de reproducció, com ara el temps de visualització, continuaran mostrant-se als informes més complets, però no s'atribuiran a la llista de reproducció suprimida.