Crear i gestionar llistes de reproducció

Una llista de reproducció és una recopilació de vídeos. Qualsevol persona pot crear llistes de reproducció i compartir-les, i els teus amics poden afegir vídeos a les teves llistes de reproducció.

Pots veure totes les teves llistes de reproducció a la pestanya Biblioteca . També pots gestionar les llistes de reproducció a YouTube Studio.

Si el públic d'un vídeo o d'un canal està "creat per a nens" i et trobes en una pàgina d'inici, no podràs afegir-lo a una llista de reproducció. Pots continuar afegint contingut dels resultats de cerca a llistes de reproducció.

Per cercar les teves llistes de reproducció, ves a Guia  i fes clic a Biblioteca.

Crear una llista de reproducció

1. Cerca un vídeo que vulguis afegir a la llista de reproducció.
  2. A sota del vídeo, fes clic a Desa .
  3. Selecciona una llista de reproducció, com ara Visualitza més tard, o una que ja hagis creat, o bé fes clic a Crea una llista de reproducció Afegir a una llista de reproducció
    1. Si crees una llista de reproducció, posa-li un nom.
  4. Fes servir el quadre per seleccionar la configuració de privadesa de la teva llista de reproducció. Si és privada, només la podràs veure tu.
  5. Fes clic a Crea.

Editar una llista de reproducció

1. A Guia, selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  2. Fes clic a Edita  a la secció que vols canviar.

Suprimir una llista de reproducció

1. Ves a una de les teves llistes de reproducció.
  2. Fes clic a Menú .
  3. Selecciona Suprimeix la llista .
  4. Confirma que vols suprimir la llista de reproducció seleccionant Suprimeix.
Nota: és possible que la teva llista de reproducció antiga es continuï mostrant a l'historial de visualitzacions dels espectadors.

Després de suprimir una llista de reproducció, l'URL i el títol corresponents deixaran de mostrar-se a YouTube Analytics i no s'hi podran cercar. Les dades associades a la llista de reproducció, com ara el temps de visualització, continuaran mostrant-se als informes més complets, però no s'atribuiran a la llista de reproducció suprimida.