Skep en bestuur snitlyste

’n Snitlys is ’n versameling video’s. Enigiemand kan snitlyste maak en hulle deel, en vriende kan video’s by jou snitlys voeg.

Jy kan na die Myne-oortjie toe gaan om al jou snitlyste te bekyk. Jy kan ook jou snitlyste in YouTube Studio bestuur.

As ’n video of kanaal se gehoor "vir kinders gemaak" is en jy is op ’n tuisblad, kan jy dit nie by ’n snitlys voeg nie. Jy kan steeds inhoud van soekresultate by snitlyste voeg.

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Gaan na die Gids  en klik Myne om jou snitlyste te kry.

Create and manage a YouTube playlist on your desktop

Skep ’n snitlys vanaf ’n video of Kortvideo

Om ’n snitlys vanaf ’n video te skep:

1. Gaan na die kykbladsy van ’n video wat jy in die snitlys wil hê.
  2. Klik Meer en dan  Stoor en dan Skep nuwe snitlys en dan Voer ’n naam vir die snitlys in.
  3. Gebruik die blokkie om jou snitlys se privaatheidinstelling te kies. As dit privaat is, kan net jy die snitlys sien.
  4. Klik Skep.

Om ’n snitlys vanaf ’n Kortvideo te skep:

1. Gaan na die kykbladsy van ’n Kortvideo wat jy in die snitlys wil hê.
  2. Klik Meer ''en dan  Stoor en dan Skep nuwe snitlys en dan Voer ’n naam vir die snitlys in.
  3. Gebruik die blokkie om jou snitlys se privaatheidinstelling te kies. As dit privaat is, kan net jy die snitlys sien.
  4. Klik Skep.

Bestuur ’n snitlys

Stoor inhoud na ’n snitlys

1. Gaan na die kykbladsy van ’n video of Kortvideo wat jy in die snitlys wil hê.
  2. Klik Meer en dan Stoor en dan Kies ’n snitlys soos Kyk later, of ’n snitlys wat jy reeds geskep het.
  3. ’n Boodskap sal onderaan jou skerm opspring wat bevestig by watter snitlys die video gevoeg is.

Wysig ’n snitlys

1.  Kies die snitlys wat jy wil wysig in die Gids.
  2. Klik Wysig  by die gedeelte wat jy wil verander.

Filter ’n snitlys volgens videosoort

1. Kies die snitlys wat jy wil wysig in die Gids.
  2. Kies die skyfie met die tipe inhoud wat jy in jou snitlys wil sien:
    1. Alle: Wys alle inhoud wat op die snitlys gestoor is.
    2. Kortvideo’s: Wys Kortvideo’s wat in die snitlys gestoor is. Hierdie kenmerk is slegs op rekenaars beskikbaar.
    3. Video’s: Wys langformaatvideo’s wat in die snitlys gestoor is.

Herrangskik ’n snitlys

• Hoe om video’s te herrangskik: Maak die snitlys oop en dan Sleep ’n video hoër of laer op die snitlys.
  • Hoe om video’s tydelik te herrangskik: Sleep ’n video hoër of laer op die snitlys op die kykbladsy se snitlyspaneel.

Let wel: Hierdie kenmerk is nie beskikbaar vir snitlyste wat net YouTube Kortvideo’s bevat nie.

Vee ’n snitlys uit

1. Gaan na een van jou snitlyste.
  2. Klik op Meer ''.
  3. Kies Vee snitlys uit .
  4. Bevestig dat jy jou snitlys wil uitvee deur Vee uit te kies.
Let wel: Jou ou snitlys kan aanhou om in kykers se kykgeskiedenisse te bestaan.

Nadat jy ’n snitlys uitgevee het, sal die snitlys se URL en titel nie meer in YouTube Analytics gesien of gesoek kan word nie. Data wat met die snitlys geassosieer word, soos kyktyd, sal steeds deel van groter verslae wees, maar sal nie toegeskryf word aan die snitlys wat uitgevee is nie.