Skep en bestuur snitlyste

’n Snitlys is ’n versameling video’s. Enigiemand kan snitlyste maak en hulle deel, en vriende kan video’s by jou snitlys voeg.

Jy kan na die Myne-oortjie toe gaan om al jou snitlyste te bekyk. Jy kan ook jou snitlyste in YouTube Studio bestuur.

As ’n video of kanaal se gehoor "vir kinders gemaak" is en jy is op ’n tuisblad, kan jy dit nie by ’n snitlys voeg nie. Jy kan steeds inhoud van soekresultate by snitlyste voeg.

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Create and manage a YouTube playlist on your mobile device

Skep ’n snitlys

YouTube-app

Jy kan ’n snitlys óf vanaf die Myne-oortjie skep, óf vanaf ’n video of Kortvideo.

Skep ’n snitlys vanaf ’n video:

1. Gaan na die kykbladsy van ’n video wat jy in jou snitlys wil hê.
  2. Tik onder die video op Stoor  om dit outomaties te stoor na die laaste snitlys waarin jy gestoor het, of na jou Kyk Later-snitlys. ’n Boodskap sal onderaan jou skerm opspring wat bevestig by watter snitlys die video gevoeg is.
  3. Tik op Verander op die opspringer om te verander waar jou video gestoor word.
  4. Tik op Nuwe snitlys  Voer ’n naam vir die snitlys in.
  5. Gebruik die blokkie om jou snitlys se privaatheidinstelling te kies. As dit privaat is, kan net jy die snitlys sien.
  6. Tik op Skep.

Skep ’n snitlys vanaf ’n Kortvideo:

1. Gaan na die kykbladsy van ’n Kortvideo wat jy in jou snitlys wil hê.
  2. Tik op Meer ''en dan Stoor na snitlys en dan Nuwe snitlys en dan Voer ’n naam vir die snitlys in.
  3. Gebruik die blokkie om jou snitlys se privaatheidinstelling te kies. As dit privaat is, kan net jy die snitlys sien.
  4. Tik op Klaar .

Skep ’n snitlys vanaf die Myne-oortjie:

1. Tik op jou profielfoto.
  2. Tik in die “Snitlyste”-afdeling op Nuwe snitlys .
  3. Kies een of meer video’s in jou kykgeskiedenis om by die snitlys te voeg.
  4. Tik op VOLGENDE.
  5. Gee jou snitlys ’n titel en stel die privaatheid daarvan.
  6. Tik op SKEP.

Mobiele werf

Skep ’n snitlys vanaf ’n video:

1. Gaan na die kykbladsy van ’n video wat jy in jou snitlys wil hê.
  2. Tik onder die video op Stoor .
  3. Tik op Skep nuwe snitlys .
  4. Voer ’n snitlysnaam in.
  5. Gebruik die blokkie om jou snitlys se privaatheidinstelling te kies. As dit privaat is, kan net jy die snitlys sien.
  6. Tik op SKEP.

Skep ’n snitlys vanaf ’n Kortvideo:

1. Gaan na die kykbladsy van ’n Kortvideo wat jy in jou snitlys wil hê.
  2. Tik op Meer ''en dan Stoor na snitlys  en dan Nuwe snitlys en dan Voer ’n naam vir die snitlys in.
  3. Gebruik die blokkie om jou snitlys se privaatheidinstelling te kies. As dit privaat is, kan net jy die snitlys sien.
  4. Tik op Klaar .

Tik op jou profielfoto om by jou nuwe snitlys uit te kom.

Bestuur ’n snitlys

Filter ’n snitlys volgens videosoort

1. Kies die snitlys wat jy wil wysig in die Gids.
  2. Kies die skyfie met die tipe inhoud wat jy in jou snitlys wil sien:
    1. Alle: Wys alle inhoud wat op die snitlys gestoor is.
    2. Kortvideo’s: Wys Kortvideo’s wat in die snitlys gestoor is. Let wel: Hierdie kenmerk is nie beskikbaar vir snitlyste wat net YouTube Kortvideo’s bevat nie.
    3. Video’s: Wys langformaatvideo’s wat in die snitlys gestoor is.

Herrangskik ’n snitlys

• Hoe om video's te herrangskik: Maak die snitlys oop en dan Sleep ’n video hoër of laer op die snitlys.
  • Hoe om video’s tydelik te herrangskik: Sleep ’n video hoër of laer op die snitlys op die kykbladsy se snitlyspaneel.

Let wel: Hierdie kenmerk is nie beskikbaar vir snitlyste wat net YouTube Kortvideo’s bevat nie.

Versteek video’s

Hoe om video's tydelik te versteek:

• Swiep links of regs op ’n video op die kykbladsy se snitlys, OF
  • Tik op Meer Three-dot menu verticalen dan Versteek.

Vee ’n snitlys uit

1. Tik op jou profielfoto.
  2. Tik op die snitlys wat jy wil uitvee in die “Snitlyste”-afdeling.
  3. Tik op Vee uit .
  4. Kies VEE UIT.
Let wel: Jou ou snitlys kan aanhou om in kykers se kykgeskiedenisse te bestaan.

Nadat jy ’n snitlys uitgevee het, sal die snitlys se URL en titel nie meer in YouTube Analytics gesien of gesoek kan word nie. Data wat met die snitlys geassosieer word, soos kyktyd, sal steeds deel van groter verslae wees, maar sal nie toegeskryf word aan die snitlys wat uitgevee is nie.