Visa eller radera sökhistoriken på YouTube

Du hittar sökhistoriken på YouTube på sidan Min aktivitet. Därifrån kan du

• visa sökhistoriken
  • söka i sökhistoriken för att hitta en specifik video
  • rensa hela sökhistoriken
  • ta bort enskilda sökningar från sökförslagen
  • Pausa sökhistoriken
Obs! Om du vill visa eller radera det du tidigare har sett på YouTube kan du öppna Min aktivitet.

Bra att veta:

• Sökningar du har tagit bort påverkar inte längre dina rekommendationer.
  • När du har rensat sökhistoriken visas inte längre gamla sökningar som förslag i sökrutan.
  • Sökningar som du gör medan sökhistoriken är pausad sparas inte i sökhistoriken.

Om du har tagit bort några videor från visningshistoriken när enheten var offline kan det ta några timmar innan ändringarna synkroniseras.

Ta bort enskilda sökningar

Öppna Min aktivitet följt av Klicka på Radera bredvid sökningen du vill radera.

Rensa sökhistoriken

Öppna Min aktivitet följt av Klicka på Radera aktivitet efter … följt av Välj önskat tidsintervall för den aktivitet som du vill radera följt av Klicka på Radera längst ned till höger i popup-fönstret.

Pausa sökhistoriken

Klicka på Spara aktivitet och klicka sedan på På/Av för att avaktivera. Med det här alternativet sparas inte det du tittar på och söker efter förrän sök- och visningshistoriken aktiveras igen.

Ta bort din sök- och visningshistorik automatiskt

Du kan välja att din sök- och visningshistorik på YouTube ska raderas automatiskt efter en viss tid.

1. Öppna Google-kontot på datorn.
  2. Klicka på Dataintegritet på panelen uppe till vänster.
  3. Klicka på YouTube-historik under Historikinställningar.
  4. Klicka på önskad tidsperiod för automatisk radering följt av Nästa följt av OK längst ned till höger i popup-fönstret för att spara valet.

Tv, spelkonsol eller streamingbox

Pausa sökhistoriken

1. Öppna Inställningar  i den vänstra menyn.
  2. Välj Pausa sökhistorik.
  3. Välj knappen Pausa sökhistorik.

Rensa sökhistoriken

1. Öppna Inställningar i den vänstra menyn.
  2. Välj Rensa sökhistorik.
  3. Välj knappen Rensa sökhistorik.

I våra andra artiklar kan du läsa mer om visningshistorik, hur du tar bort rekommenderat innehåll och hur du förbättrar rekommendationerna.

Söka i inkognitoläge

Om du surfar i inkognitoläge sparas inte din sökhistorik. Läs mer om inkognitoläget.