Visa eller radera sökhistoriken på YouTube

Du hittar sökhistoriken på YouTube på sidan Min aktivitet. Därifrån kan du

• visa sökhistoriken
  • söka i sökhistoriken för att hitta en specifik video
  • rensa hela sökhistoriken
  • ta bort enskilda sökningar från sökförslagen
  • Pausa sökhistoriken
Obs! Om du vill visa eller radera det du tidigare har sett på YouTube kan du öppna Min aktivitet.

Bra att veta:

• Sökningar du har tagit bort påverkar inte längre dina rekommendationer.
  • När du har rensat sökhistoriken visas inte längre gamla sökningar som förslag i sökrutan.
  • Sökningar som du gör medan sökhistoriken är pausad sparas inte i sökhistoriken.

Om du har tagit bort några videor från visningshistoriken när enheten var offline kan det ta några timmar innan ändringarna synkroniseras.

Pausa sökhistoriken

1. Tryck på din profilbild .
  2. Tryck på Inställningar följt av Hantera all historik.
  3. Tryck på Spara YouTube-historik följt av Avmarkera Inkludera sökningar på YouTube.

Ta bort enskilda sökningar

1. Tryck på Sök .
  2. Tryck länge på ett föreslaget sökresultat med historikikonen bredvid.
  3. Tryck på Ta bort i popuprutan.

Tv, spelkonsol eller streamingbox

Pausa sökhistoriken

1. Öppna Inställningar  i den vänstra menyn.
  2. Välj Pausa sökhistorik.
  3. Välj knappen Pausa sökhistorik.

Rensa sökhistoriken

1. Öppna Inställningar i den vänstra menyn.
  2. Välj Rensa sökhistorik.
  3. Välj knappen Rensa sökhistorik.

I våra andra artiklar kan du läsa mer om visningshistorik, hur du tar bort rekommenderat innehåll och hur du förbättrar rekommendationerna.

Söka i inkognitoläge

Om du surfar i inkognitoläge sparas inte din sökhistorik. Läs mer om inkognitoläget.