Visa eller ta bort sökhistorik

Om du letar efter en viss video som du har sökt efter tidigare kan du ta hjälp av sökhistoriken.

Du kan ta bort all sökhistorik, ta bort enskilda sökningar från sökförslagen eller pausa sökhistoriken. Några saker att tänka på:

• Sökningar du har tagit bort påverkar inte längre dina rekommendationer.
  • När du har tagit bort sökhistoriken visas inte längre gamla sökningar som förslag i sökrutan.
  • Sökfrågor som du anger medan sökhistoriken är pausad sparas inte i sökhistoriken.

Obs! Om du vill visa eller ta bort det du tidigare har sett på YouTube kan du öppna visningshistoriken.

Prenumerera på vår TeamYouTube-kanal om du vill ha de senaste uppdateringarna, tips och hjälp.

Följ instruktionerna nedan för YouTube-appen eller mobilwebbplatsen.

YouTube-appen

Pausa sökhistoriken

Om du vill pausa sökhistoriken för ditt konto trycker du på din profilbild   > Inställningar > Historik och sekretess och växlar till Pausa sökhistoriken.

Ta bort enskilda sökningar

Så här tar du bort enskilda sökningar från sökhistoriken när du är inloggad på ditt konto:

1. Tryck på sökikonen .
  2. Tryck länge på ett föreslaget sökresultat med historikikonen bredvid.
  3. Tryck på Ta bort i popuprutan.

Rensa sökhistoriken

Om du vill rensa sökhistoriken för ditt konto trycker du på kontoikonen  > Inställningar > Historik och sekretess och trycker på Rensa sökhistoriken.

Mobilwebbplatsen

Pausa sökhistoriken

Om du vill pausa sökhistoriken för ditt konto öppnar du Konto > Historik > Sökhistorik och trycker på Pausa.

Ta bort enskilda sökningar

Så här tar du bort enskilda sökningar från sökhistoriken när du är inloggad på ditt konto:

1. Öppna Konto > Historik > Sökhistorik.
  2. Välj menyn  till höger om sökfrågan och välj Ta bort från sökhistoriken.

Rensa sökhistoriken

Om du vill rensa sökhistoriken för ditt konto öppnar du  Konto > Historik > Sökhistorik och trycker på Rensa alla.

Tv, spelkonsol eller mediespelare

1. Klicka på sökikonen.
  2. Välj Rensa sökhistorik.
Obs! Alla sökhistorikfunktioner är inte tillgängliga när du är utloggad. Logga in på ditt konto om du vill komma åt hela sökhistoriken.

I våra andra artiklar kan du läsa mer om visningshistorik, hur du tar bort rekommenderat innehåll och hur du förbättrar rekommendationerna.