Se eller slett YouTube-søkeloggen din

Du finner YouTube-søkeloggen på Min aktivitet-siden. Herfra kan du

• se søkeloggen
  • søke i søkeloggen for å finne en bestemt video
  • tømme hele søkeloggen
  • fjerne enkeltsøk fra søkeforslagene
  • Sett søkeloggen på pause
Merk: Gå til Min aktivitet hvis du vil se eller slette oppføringer for ting du har sett på YouTube.

Kjekt å vite:

• Søkeoppføringer du sletter, påvirker ikke lenger anbefalingene du får.
  • Når du har tømt søkeloggen, vises ikke lenger tidligere søk som forslag i søkefeltet.
  • Søkeord du skriver inn mens søkeloggen er satt på pause, blir ikke lagret i søkeloggen.

Hvis du har fjernet videoer fra seerloggen mens enheten din var uten nett, kan det ta noen timer etter at enheten kobles til internett neste gang, før endringene synkroniseres.

Slett enkeltsøk

Gå til Min aktivitet etterfulgt av klikk på Slett ved siden av søket du vil slette.

Tøm søkeloggen

Gå til Min aktivitet etterfulgt av klikk på Slett aktivitet etter … etterfulgt av velg tidsperioden for aktiviteten du vil slette etterfulgt av klikk på Slett nederst til høyre i forgrunnsvinduet.

Sett søkeloggen på pause

Klikk på Lagrer aktivitet , og klikk på av/på-knappen for å slå av loggen. Så lenge søke- og seerloggen er av, lagres ikke det du ser på og søker etter.

Slett søke- og seerloggen automatisk

Du kan velge at YouTube-søkeloggen og -seerloggen skal slettes automatisk etter en viss tid.

1. Gå til Google-kontoen din på en datamaskin.
  2. Klikk på Data og personvern i panelet øverst til venstre.
  3. Klikk på YouTube-logg under «Logginnstillinger».
  4. Klikk på ønsket tidsperiode for automatisk sletting etterfulgt av Neste etterfulgt av Greit nederst til høyre i forgrunnsvinduet for å lagre valget ditt for automatisk sletting.

TV-er, spillkonsoller eller mediestrømmebokser

Sett søkeloggen på pause

1. Gå til Innstillinger  på menyen til venstre.
  2. Velg Sett søkeloggen på pause.
  3. Velg knappen Sett søkeloggen på pause.

Tøm søkeloggen

1. Gå til Innstillinger på menyen til venstre.
  2. Velg Tøm søkeloggen.
  3. Velg knappen Tøm søkeloggen.

Se også artiklene om seerloggen, hvordan du fjerner anbefalt innhold, og hvordan du får bedre anbefalinger.

Søk i inkognitomodus

Når du surfer i inkognitomodus, lagres ikke søkeloggen. Finn ut mer om inkognitomodus.