Zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen

Bekijk je zoekgeschiedenis als je op zoek bent naar een bepaalde video waarnaar je eerder hebt gezocht.

Je kunt je hele zoekgeschiedenis wissen, afzonderlijke zoekopdrachten uit zoeksuggesties verwijderen of het bijhouden van je zoekgeschiedenis onderbreken. Houd rekening met het volgende:

• Zoekopdrachten die je verwijdert, zijn niet meer van invloed op je aanbevelingen.
  • Nadat je je zoekgeschiedenis hebt gewist, worden je eerdere zoekopdrachten niet meer als zoeksuggesties weergegeven in het zoekvak.
  • Zoekopdrachten die je invoert terwijl het bijhouden van de zoekgeschiedenis is onderbroken, worden niet opgeslagen in je zoekgeschiedenis.

Als je video's hebt verwijderd uit je kijkgeschiedenis terwijl je apparaat offline was, kan het een paar uur duren voordat deze wijzigingen zijn gesynchroniseerd.

Opmerking: Ga naar je kijkgeschiedenis als je eerder bekeken video's wilt bekijken of verwijderen.

App en mobiele site van YouTube

Zoekgeschiedenis onderbreken

Als je de zoekgeschiedenis voor je account wilt onderbreken, tik je op je profielfoto  en dan Instellingen en dan Geschiedenis en privacy en schakel je Zoekgeschiedenis onderbreken in.

Afzonderlijke zoekopdrachten verwijderen

Log in op je account en volg de onderstaande stappen om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen:

1. Tik op Zoeken .
  2. Tik op een voorgesteld zoekresultaat met het geschiedenispictogram ernaast en houd vast.
  3. Tik op Verwijderen in de pop-up.

Je hele zoekgeschiedenis wissen

Als je de zoekgeschiedenis voor je account wilt wissen, tik je op je profielfoto  en dan Instellingen en dan Geschiedenis en privacy en tik je op Zoekgeschiedenis wissen.

Tv, gameconsole of mediastreamingbox

1. Ga in het linkermenu naar Instellingen .
  2. Selecteer Zoekgeschiedenis wissen.
  3. Selecteer de knop 'Zoekgeschiedenis wissen'.
Opmerking: Bepaalde functies van de zoekgeschiedenis zijn niet beschikbaar als je uitgelogd bent. Log in op je account om toegang te krijgen tot je hele zoekgeschiedenis.

Lees onze andere artikelen voor meer informatie over de kijkgeschiedenis en hoe je aanbevolen content verwijdert en je aanbevelingen verbetert.

Zoeken in de incognitomodus

Als je browst in de incognitomodus, wordt je zoekgeschiedenis niet opgeslagen. Meer informatie over de incognitomodus