Je YouTube-zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen

Je vindt je YouTube-zoekgeschiedenis op de pagina Mijn activiteit. Hier kun je het volgende:

• Je zoekgeschiedenis bekijken
  • Zoeken naar een specifieke video in je zoekgeschiedenis
  • Je hele zoekgeschiedenis wissen
  • Afzonderlijke zoekopdrachten uit zoeksuggesties verwijderen
  • Je zoekgeschiedenis onderbreken
Opmerking: Ga naar Mijn activiteit om eerder bekeken video's te bekijken of te verwijderen.

Houd rekening met het volgende:

• Zoekopdrachten die je verwijdert, zijn niet meer van invloed op je aanbevelingen.
  • Nadat je je zoekgeschiedenis hebt gewist, worden je eerdere zoekopdrachten niet meer als zoeksuggesties getoond in het zoekvak.
  • Zoekopdrachten die je invoert terwijl het bijhouden van de zoekgeschiedenis is onderbroken, worden niet opgeslagen in je zoekgeschiedenis.

Als je video's hebt verwijderd uit je kijkgeschiedenis terwijl je apparaat offline was, kan het een paar uur duren voordat deze wijzigingen zijn gesynchroniseerd.

Afzonderlijke zoekopdrachten verwijderen

Ga naar Mijn activiteit en dan Klik naast de zoekopdracht die je wilt verwijderen op Verwijderen .

Je zoekgeschiedenis wissen

Ga naar Mijn activiteit en dan Klik op Activiteit verwijderen op basis van en danKies de periode waarvoor je de activiteit wilt verwijderen en dan Klik rechtsonder in de pop-up op Verwijderen.

Je zoekgeschiedenis onderbreken

Klik op Activiteit opslaan  en klik op de aan/uit-knop om deze uit te zetten. Wat je zoekt en kijkt wordt dan niet meer opgeslagen tot je de zoek- en kijkgeschiedenis weer aanzet.

Je zoek- en kijkgeschiedenis automatisch verwijderen

Je kunt je zoek- en kijkgeschiedenis op YouTube na een bepaalde tijd automatisch laten verwijderen.

1. Ga op je computer naar je Google-account.
  2. Klik in het deelvenster linksboven op Gegevens en personalisatie.
  3. Klik onder Activiteitsopties op YouTube-geschiedenis en dan op Automatisch verwijderen.
  4. Selecteer na hoelang de activiteit automatisch moet worden verwijderd en dan klik op Volgende en dan klik op Bevestigen om je keuze op te slaan.
  5. Klik rechtsonder in de pop-up op Bevestigen.

Tv, gameconsole of mediastreamingbox

1. Ga in het linkermenu naar Instellingen .
  2. Selecteer Zoekgeschiedenis wissen.
  3. Selecteer de knop Zoekgeschiedenis wissen.
Opmerking: Bepaalde functies van de zoekgeschiedenis zijn niet beschikbaar als je uitgelogd bent. Log in op je account om toegang te krijgen tot je hele zoekgeschiedenis.

Lees onze andere artikelen voor meer informatie over de kijkgeschiedenis en hoe je aanbevolen content verwijdert en je aanbevelingen verbetert.

Zoeken in de incognitomodus

Als je browst in de incognitomodus, wordt je zoekgeschiedenis niet opgeslagen. Meer informatie over de incognitomodus