Zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen

Bekijk je zoekgeschiedenis als je op zoek bent naar een bepaalde video waarnaar je eerder hebt gezocht.

Je kunt je hele zoekgeschiedenis wissen, afzonderlijke zoekopdrachten uit zoeksuggesties verwijderen of het bijhouden van je zoekgeschiedenis onderbreken. Houd rekening met het volgende:

• Zoekopdrachten die je verwijdert, zijn niet meer van invloed op je aanbevelingen.
  • Nadat je je zoekgeschiedenis hebt gewist, worden je voorgaande zoekopdrachten niet meer als zoeksuggesties weergegeven.
  • Zoekopdrachten die je invoert terwijl het bijhouden van de zoekgeschiedenis is onderbroken, worden niet opgeslagen in je zoekgeschiedenis.

Als je video's hebt verwijderd uit je kijkgeschiedenis terwijl je apparaat offline was, kan het enkele uren duren voordat deze wijzigingen zijn gesynchroniseerd.

Opmerking: Ga naar je kijkgeschiedenis als je eerder bekeken video's wilt bekijken of verwijderen.

Selecteer Geschiedenis in de gids en selecteer vervolgens Zoekgeschiedenis om je zoekgeschiedenis te openen.

• Een afzonderlijke zoekopdracht verwijderen: Selecteer de X rechts van de zoekopdracht.
  • Je volledige zoekgeschiedenis wissen: Selecteer Volledige zoekgeschiedenis wissen.
  • Je zoekgeschiedenis onderbreken: Selecteer Zoekgeschiedenis onderbreken. Hiermee worden zoekopdrachten niet opgeslagen totdat de zoekgeschiedenis opnieuw wordt ingeschakeld. Dit kan op elk gewenst moment.

Tv, gameconsole of streaming-mediaspeler

1. Selecteer Zoeken .
  2. Selecteer Zoekgeschiedenis wissen.
Opmerking: Bepaalde functies van de zoekgeschiedenis zijn niet beschikbaar wanneer je uitgelogd bent. Meld je aan bij je account om toegang te krijgen tot je volledige zoekgeschiedenis.

Lees onze andere artikelen voor meer informatie over de kijkgeschiedenis, het verwijderen van aanbevolen content en het verbeteren van je aanbevelingen.