Zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen

Bekijk je zoekgeschiedenis als je op zoek bent naar een bepaalde video waarnaar je eerder hebt gezocht.

Je kunt je hele zoekgeschiedenis wissen, afzonderlijke zoekopdrachten uit zoeksuggesties verwijderen of het bijhouden van je zoekgeschiedenis onderbreken. Houd rekening met het volgende:

• Zoekopdrachten die je verwijdert, zijn niet meer van invloed op je aanbevelingen.
  • Nadat je je zoekgeschiedenis hebt gewist, worden je voorgaande zoekopdrachten niet meer als zoeksuggesties weergegeven.
  • Zoekopdrachten die je invoert terwijl het bijhouden van de zoekgeschiedenis is onderbroken, worden niet opgeslagen in je zoekgeschiedenis.

Als je video's hebt verwijderd uit je kijkgeschiedenis terwijl je apparaat offline was, kan het enkele uren duren voordat deze wijzigingen zijn gesynchroniseerd.

Opmerking: Ga naar je kijkgeschiedenis als je eerder bekeken video's wilt bekijken of verwijderen.

Volg de onderstaande instructies voor de YouTube-app of de mobiele site.

YouTube-app

Zoekgeschiedenis onderbreken

Als je de zoekgeschiedenis voor je account wilt onderbreken, tik je op je profielfoto  en dan Instellingen en dan Geschiedenis en privacy en kies je Zoekgeschiedenis onderbreken.

Afzonderlijke zoekopdrachten verwijderen

Log in op je account en volg de onderstaande stappen om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen:

1. Tik op Zoeken .
  2. Tik op een voorgesteld zoekresultaat met het geschiedenispictogram ernaast en houd vast.
  3. Tik op Verwijderen in de pop-up.

Je hele zoekgeschiedenis wissen

Als je de zoekgeschiedenis voor je account wilt wissen, tik je op je profielfoto en dan Instellingen en dan Geschiedenis en privacy en vervolgens op Zoekgeschiedenis wissen.

Mobiele site

Zoekgeschiedenis onderbreken

Als je de zoekgeschiedenis voor je account wilt onderbreken, ga je naar het tabblad Account en dan Geschiedenis en dan Zoekgeschiedenis en tik je op Zoekgeschiedenis onderbreken.

Afzonderlijke zoekopdrachten verwijderen

Log in op je account en volg de onderstaande stappen om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen:

1. Ga naar het tabblad Account en dan Geschiedenis en dan Zoekgeschiedenis.
  2. Selecteer Meer rechts van de zoekopdracht en kies Verwijderen uit zoekgeschiedenis.

Zoekgeschiedenis wissen

Als je de zoekgeschiedenis voor je account wilt wissen, ga je naar het tabblad Account en dan Geschiedenis en dan Zoekgeschiedenis en tik je op Alles wissen.

Tv, gameconsole of streaming-mediaspeler

1. Selecteer Zoeken .
  2. Selecteer Zoekgeschiedenis wissen.
Opmerking: Bepaalde functies van de zoekgeschiedenis zijn niet beschikbaar wanneer je uitgelogd bent. Meld je aan bij je account om toegang te krijgen tot je volledige zoekgeschiedenis.

Lees onze andere artikelen voor meer informatie over de kijkgeschiedenis, het verwijderen van aanbevolen content en het verbeteren van je aanbevelingen.