Veure o suprimir l'historial de cerques

Si vols trobar un vídeo concret que vas cercar fa temps, pots consultar La meva activitat.

També pots esborrar tot l'historial de cerques, posar-lo en pausa o suprimir entrades de cerca concretes dels suggeriments de cerca. Aspectes que cal tenir en compte:

• Les entrades de cerca que suprimeixis ja no influiran en les recomanacions.
  • Un cop hagis esborrat l'historial de cerques, les cerques anteriors ja no es mostraran com a suggeriments al quadre de cerca.
  • Les cerques que introdueixis mentre l'historial de cerques estigui en pausa no s'hi desaran.

Si has suprimit un vídeo de l'historial de visualitzacions mentre el dispositiu no tenia connexió, els canvis poden tardar unes quantes hores a sincronitzar-se.

Nota: per veure o suprimir el contingut que has vist anteriorment a YouTube, consulta La meva activitat.

Accedeix a l'historial de cerques seleccionant La meva activitat.

• Suprimeix una entrada de cerca concreta: al costat de l'entrada de cerca, fes clic a Suprimeix .
  • Posa en pausa l'historial de cerques i de visualitzacions: fes clic a S'està desant l'activitat  i, a continuació, fes clic al botó de commutació per desactivar l'opció. D'aquesta manera, el contingut que miris i les cerques que facis no es desaran fins que no es torni a activar l'historial de cerques i de visualitzacions.
  • Suprimeix l'historial de cerques i de visualitzacions: a Historial de YouTube, fes clic a Suprimeix l'activitat per i després tria el període de temps de l'activitat que vols suprimir i després fes clic a Suprimeix a la part inferior dreta de la finestra emergent.

Suprimir automàticament l'historial de cerques i de visualitzacions

Pots optar per suprimir l'historial de cerques i de visualitzacions de YouTube automàticament al cap d'un temps determinat.

1. A l'ordinador, ves al teu Compte de Google.
  2. Al tauler de la part superior esquerra, fes clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", fes clic a Historial de YouTube i, a continuació, a Supressió automàtica.
  4. Fes clic al període de temps de l'activitat que vols suprimir automàticament i després Següent i després Confirma per desar l'opció que hagis triat.
  5. A la part inferior dreta de la finestra emergent, fes clic a Confirma.

Televisors, videoconsoles o dispositius de reproducció multimèdia

1. Al menú de l'esquerra, ves a Configuració .
  2. Selecciona Esborra l'historial de cerques.
  3. Selecciona el botó Esborra l'historial de cerques.
Nota: hi ha funcions de l'historial de cerques que no estan disponibles si la sessió està tancada. Inicia la sessió al teu compte per accedir a l'historial de cerques complet.

Consulta altres articles per obtenir més informació sobre l'historial de visualitzacions, sobre com pots suprimir el contingut recomanat i sobre com pots millorar les recomanacions.

Cercar en mode d'incògnit

Si navegues en mode d'incògnit, el teu historial de cerques no es desarà. Obtén més informació sobre el mode d'incògnit