Veure o suprimir l'historial de cerques

Si vols trobar un vídeo concret que vas cercar fa temps, pots consultar La meva activitat.

També pots esborrar tot l'historial de cerques, posar-lo en pausa o suprimir entrades de cerca concretes dels suggeriments de cerca. Aspectes que cal tenir en compte:

• Les entrades de cerca que suprimeixis ja no influiran en les recomanacions.
  • Un cop hagis esborrat l'historial de cerques, les cerques anteriors ja no es mostraran com a suggeriments al quadre de cerca.
  • Les cerques que introdueixis mentre l'historial de cerques estigui en pausa no s'hi desaran.

Si has suprimit un vídeo de l'historial de visualitzacions mentre el dispositiu no tenia connexió, els canvis poden tardar unes quantes hores a sincronitzar-se.

Nota: per veure o suprimir el contingut que has vist anteriorment a YouTube, consulta La meva activitat.

Aplicació i lloc web per a mòbils de YouTube

Posar en pausa l'historial de cerques

Per posar en pausa l'historial de cerques del teu compte, toca la teva foto de perfil  i després Configuració i després Historial i privadesa i activa l'opció Posa en pausa l'historial de cerques.

Suprimir cerques concretes

Per suprimir cerques concretes de l'historial de cerques quan hagis iniciat la sessió al teu compte, segueix aquests passos:

1. Toca Cerca .
  2. Mantén premut un resultat de cerca suggerit que tingui la icona de l'historial  al costat.
  3. Toca Suprimeix a la finestra emergent.

Esborrar tot l'historial de cerques

Per esborrar l'historial de cerques del teu compte, toca la teva foto de perfil  i després Configuració i després Historial i privadesa i toca Esborra l'historial de cerques.

Televisors, videoconsoles o dispositius de reproducció multimèdia

1. Al menú de l'esquerra, ves a Configuració .
  2. Selecciona Esborra l'historial de cerques.
  3. Selecciona el botó Esborra l'historial de cerques.
Nota: hi ha funcions de l'historial de cerques que no estan disponibles si la sessió està tancada. Inicia la sessió al teu compte per accedir a l'historial de cerques complet.

Consulta altres articles per obtenir més informació sobre l'historial de visualitzacions, sobre com pots suprimir el contingut recomanat i sobre com pots millorar les recomanacions.

Cercar en mode d'incògnit

Si navegues en mode d'incògnit, el teu historial de cerques no es desarà. Obtén més informació sobre el mode d'incògnit