Zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen

Raadpleeg je zoekgeschiedenis als je op zoek bent naar een bepaalde video waarnaar je eerder hebt gezocht.

Je kunt je hele zoekgeschiedenis wissen, afzonderlijke zoekopdrachten uit zoeksuggesties verwijderen of het bijhouden van je zoekgeschiedenis onderbreken. Houd rekening met het volgende:

• Zoekopdrachten die je verwijdert, zijn niet meer van invloed op je aanbevelingen.
  • Nadat je je zoekgeschiedenis hebt gewist, worden je voorgaande zoekopdrachten niet meer als zoeksuggesties weergegeven.
  • Zoekopdrachten die je invoert terwijl het bijhouden van de zoekgeschiedenis onderbroken is, worden niet opgeslagen in je zoekgeschiedenis.

Opmerking: Ga naar je kijkgeschiedenis als je eerder bekeken video's wilt bekijken of verwijderen.

Abonneer je op ons YouTube Help-kanaal voor de nieuwste updates, tips en hulp.

Volg de onderstaande instructies voor de YouTube-app of de mobiele site.

YouTube-app

Zoekgeschiedenis onderbreken

Tik op je profielfoto  > Instellingen > Geschiedenis en privacy en schakel Zoekgeschiedenis onderbreken in om de zoekgeschiedenis van je account te onderbreken.

Afzonderlijke zoekopdrachten verwijderen

Log in op je account en volg de onderstaande stappen om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen:

1. Tik op het zoekpictogram .
  2. Tik op een voorgesteld zoekresultaat met het geschiedenispictogram ernaast en houd vast.
  3. Tik op Verwijderen in de pop-up.

Je hele zoekgeschiedenis wissen

Tik op je accountpictogram  > Instellingen > Geschiedenis en privacy en tik op Zoekgeschiedenis wissen om de zoekgeschiedenis van je account te wissen.

Mobiele site

Zoekgeschiedenis onderbreken

Ga naar Account > Geschiedenis > Zoekgeschiedenis en tik op Onderbreken om de zoekgeschiedenis van je account te onderbreken.

Afzonderlijke zoekopdrachten verwijderen

Log in op je account en volg de onderstaande stappen om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen:

1. Ga naar Account > Geschiedenis > Zoekgeschiedenis.
  2. Selecteer het menu rechts van de zoekopdracht en kies Verwijderen uit zoekgeschiedenis.

Zoekgeschiedenis wissen

Ga naar Account > Geschiedenis > Zoekgeschiedenis en tik op Alles wissen om de zoekgeschiedenis van je account te wissen.

Tv, gameconsole of streaming-mediaspeler

1. Selecteer het zoekpictogram
  2. Selecteer Zoekgeschiedenis wissen
Opmerking: Bepaalde functies van de zoekgeschiedenis zijn niet beschikbaar wanneer je uitgelogd bent. Meld je aan bij je account om toegang te krijgen tot je volledige zoekgeschiedenis.

Lees onze andere artikelen voor meer informatie over de kijkgeschiedenis, het verwijderen van aanbevolen content en het verbeteren van je aanbevelingen.