Ladda ned YouTube-videor som du har laddat upp

Du kan ladda ned MP4-filer av YouTube-videor som du har laddat upp till YouTube i antingen 720p eller 360p, beroende på videostorlek. Du kan även använda Google Takeout för att ladda ned alla videor du har laddat upp.

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Obs! Du kan inte ladda ned en annan användares YouTube-videor. Du kan titta på videor offline i YouTube-appen med ett YouTube Premium-medlemskap. Läs mer om hur du sparar videor offline med YouTube Premium.

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i panelen till vänster.
  3. Tryck på videon du vill ladda ned och välj Meny ” och sedan Ladda ned.
    Om du har gjort en video oskarp eller trimmat den kan du ladda ned och ladda upp den igen för att publicera ändringarna.

Felsöka problem med att ladda ned dina videor

Du kan inte ladda ned dina videor om:

• Videon har tagits bort från YouTube.
  • Videon har fått en upphovsrättsvarning eller en varning om brott mot communityns riktlinjer.
  • Videon har ett i förväg godkänt ljudspår.
  • Du har redan laddat ned din video fem gånger de senaste 24 timmarna. Du kan som mest ladda ned en och samma video fem gånger om dagen. När en dag har gått visas alternativet att ladda ned videon igen.