Last ned YouTube-videoer du har lastet opp

Du kan laste ned MP4-filer av YouTube-videoene du har lastet opp, i 720p eller 360p, avhengig av videostørrelsen. Du kan også bruke Google Takeout til å laste ned alle videoene du har lastet opp.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Merk: Du kan ikke laste ned YouTube-videoene til andre brukere. Du kan se videoer uten nett i YouTube-appen hvis du har et YouTube Premium-abonnement. Finn ut mer om lagring av videoer for avspilling uten nett med YouTube Premium.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold i panelet til venstre.
  3. Pek på videoen du vil laste ned, og velg menyen » og så Last ned.
    Hvis du har gjort videoen uskarp eller trimmet den, kan du laste den ned og laste den opp igjen for å publisere endringene.

Feilsøk problemer med å laste ned videoer

I følgende tilfeller kan du ikke laste ned videoene dine:

• Videoen er fjernet fra YouTube.
  • Videoen har forårsaket en opphavsrettsadvarsel eller en advarsel om brudd på retningslinjene for brukere.
  • Det brukes et forhåndsgodkjent lydspor i videoen.
  • Du har allerede lastet ned videoen fem ganger de siste 24 timene. Du kan bare laste ned samme video inntil fem ganger per døgn. Etter et døgn ser du igjen alternativet for å laste ned videoen.