Video's downloaden die je hebt geüpload

Video's die je naar YouTube hebt geüpload, kun je als mp4-bestanden downloaden in 720p of 360p. De resolutie hangt af van de videogrootte. Je kunt ook Google Takeout gebruiken om al je geüploade video's te downloaden.

Opmerking: Je kunt geen YouTube-video's van anderen downloaden. Als je een YouTube Premium-lidmaatschap hebt, kun je video's offline bekijken in de YouTube-app. Bekijk meer informatie over hoe je video's offline opslaat met YouTube Premium.

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Content in het linkervenster.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de video die je wilt downloaden, selecteer Menu  en dan  Downloaden.
Als je je video hebt vervaagd of ingekort, kun je de video downloaden en opnieuw uploaden om je bewerkingen te publiceren.

Bekijk hoe je video's downloadt

Bekijk deze video van het YouTube Viewers-kanaal over hoe je video's downloadt die je naar YouTube hebt geüpload.

Problemen met het downloaden van video's oplossen

In de volgende gevallen kun je je video's niet downloaden:

• Je video is van YouTube verwijderd.
  • Je video heeft een waarschuwing vanwege een auteursrechtklacht of een waarschuwing vanwege schending van de communityrichtlijnen gekregen.
  • Je video heeft een vooraf goedgekeurde audiotrack.
  • Je hebt je video in de afgelopen 24 uur al vijf keer gedownload. Je kunt een video maximaal vijf keer per dag downloaden. Nadat er een dag is verstreken, kun je de video weer downloaden.