YouTubeen lataamiesi videoiden lataaminen laitteelle

Muiden käyttäjien lataamia YouTube-videoita ei voi ladata omalle laitteelle. Voit kuitenkin katsoa videoita offline-tilassa YouTube-sovelluksessa, jos sinulla on YouTube Premium ‑jäsenyys. Lue lisää videoiden tallentamisesta offline-katselua varten YouTube Premiumissa.

Omien videoiden lataus

Voit ladata itse YouTubeen lataamasi videot laitteellesi MP4-tiedostoina joko 720p- tai 360p-tarkkuudella videon koosta riippuen. Voit ladata omat videosi myös Google Takeoutilla

1. Kirjaudu tietokoneellasi YouTubeen.
  2. Valitse profiilikuvasi ja sitten YouTube Studio (beta).
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta paneelista Videot-välilehti.
  4. Vie hiiren osoitin ladattavan videon päälle ja valitse Valikko  ja sitten Lataa .

Omien videoiden lataus Creator Studion perinteisessä versiossa

1. Kirjaudu tietokoneellasi YouTubeen.
  2. Valitse profiilikuvasi  ja sitten Creator Studio.
  3. Valitse Videonhallintaohjelma ja sitten Videot.
  4. Valitse ladattavan videon vieressä olevasta avattavasta valikosta Lataa MP4.

Videoiden lataamisongelmien vianmääritys

Videoita ei voi ladata seuraavissa tilanteissa:

• Videosi on poistettu YouTubesta.
  • Videolle on annettu varoitus tekijänoikeuksien tai yhteisön sääntöjen rikkomisesta.
  • Videossasi käytetään ennalta hyväksyttyä ääniraitaa.
  • Olet ladannut videon jo viidesti edellisen 24 tunnin aikana. Yhden videon voi ladata enintään viidesti päivässä. Vuorokauden kuluttua lataamistoiminto on jälleen käytettävissä.