YouTubeen lataamiesi videoiden lataaminen laitteelle

Uutena videona tallentaminen poistuu: Mahdollisuus tallentaa trimmattu tai sumennettu video uutena videona poistuu 17. maaliskuuta 2021. Tätä ominaisuutta ei juurikaan käytetty, minkä vuoksi päätimme poistaa sen käytöstä ja keskittyä muihin luontityökaluihin. Voit julkaista muutokset lataamalla editoidun videon YouTubesta ja lisäämällä sen uudelleen.
Et voi ladata muiden käyttäjien YouTube-videoita. Voit kuitenkin katsoa videoita offline-tilassa YouTube-sovelluksessa, jos sinulla on YouTube Premiumin jäsenyys. Katso lisätietoja videoiden tallentamisesta offline-katselua varten YouTube Premiumissa.

Omien videoiden lataus

Voit ladata itse YouTubeen lataamasi videot laitteellesi MP4-tiedostoina joko 720p- tai 360p-tarkkuudella videon koosta riippuen. Voit ladata omat videosi myös Google Takeoutilla.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta paneelista Sisältö.
  3. Napauta videota, jonka haluat ladata, ja valitse Valikko  ja sitten  Lataa.
Jos sumensit videotasi tai trimmasit sitä, voit julkaista muutokset lataamalla videon YouTubesta ja lisäämällä sen uudelleen.

Katso, miten videoita ladataan YouTubesta

Seuraavalla TeamYouTube-kanavan videolla käydään läpi, miten YouTubeen ladattuja videoita voi tallentaa omalle laitteelle.

Videoiden lataamisongelmien vianmääritys

Videoita ei voi ladata seuraavissa tilanteissa:

• Videosi on poistettu YouTubesta.
  • Videolle on annettu varoitus tekijänoikeuksien tai yhteisön sääntöjen rikkomisesta.
  • Videossasi käytetään ennalta hyväksyttyä ääniraitaa.
  • Olet ladannut videon jo viidesti edellisen 24 tunnin aikana. Yhden videon voi ladata enintään viidesti päivässä. Vuorokauden kuluttua lataamistoiminto on jälleen käytettävissä.