Baixar vídeos de YouTube que has penjat

Pots baixar fitxers MP4 dels vídeos de YouTube que hagis penjat a la plataforma en 720p o 360p, segons la mida del vídeo. També pots fer servir Google Takeout per baixar tots els vídeos que hagis penjat.

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Nota: no pots baixar els vídeos de YouTube d'altres usuaris. Pots veure vídeos sense connexió a l'aplicació YouTube amb una subscripció a YouTube Premium. Obtén més informació sobre com pots desar vídeos sense connexió amb YouTube Premium.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al tauler de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Col·loca el cursor sobre el vídeo que vols baixar, selecciona Menú '' i, a continuació, Baixa.
    Si has desenfocat o retallat el vídeo, pots baixar-lo i tornar-lo a penjar per publicar els canvis.

Resoldre problemes en baixar vídeos

No pots baixar els teus vídeos en els casos següents:

• El vídeo s'ha suprimit de YouTube.
  • El vídeo ha rebut un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor o de les directrius de la comunitat.
  • El vídeo utilitza una pista d'àudio aprovada prèviament.
  • Ja has baixat el vídeo cinc vegades en les 24 darreres hores. Només pots baixar un vídeo cinc vegades al dia. L'endemà veuràs l'opció per tornar a baixar-lo.