Laai YouTube-video's af wat jy opgelaai het

Jy kan MP4-lêers van YouTube-video’s wat jy na YouTube opgelaai het, aflaai in óf 720p óf 360p, na gelang van die videogrootte. Jy kan ook Google Takeout gebruik om al die video’s wat jy opgelaai het, af te laai.

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Let wel: Jy kan nie ander gebruikers se YouTube-video’s aflaai nie. Met ’n YouTube Premium-lidmaatskap kan jy video’s vanlyn kyk in die YouTube-app. Kom meer te wete oor hoe om video’s vanlyn te stoor met YouTube Premium.

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerpaneel.
  3. Wys na die video wat jy wil aflaai en kies Kieslys '' en dan Laai af.
    As jy jou video wasig gemaak of geknip het, kan jy dit aflaai en weer oplaai om jou veranderinge te publiseer.

Foutspoor kwessies met die aflaai van jou video’s

Jy kan nie jou video’s aflaai as:

• Jou video van YouTube verwyder is nie.
  • Jou video óf ’n kopiereg- óf ’n Gemeenskapsriglyne-waarskuwing teen dit het nie.
  • Jou video ’n voorafgoedgekeurde oudiosnit gebruik nie.
  • Jy het jou video reeds vyf keer in die afgelope 24 uur afgelaai. Jy kan ’n individuele video net tot vyf keer per dag aflaai. Sodra ’n dag verby is, sal jy weer die opsie sien om die video af te laai.