Soittolistojen tallentaminen

Voit lisätä Sinä-välilehdelle itse luomiasi tai muiden sisällöntuottajien luomia soittolistoja sekä Katso myöhemmin ‑soittolistaan lisäämiäsi videoita. Tallennetut soittolistat löytyvät myöhemmin helposti.

Jos lisäät soittolistan julkisesti kirjastoon, katsojat voivat lisätä sen omiin kirjastoihinsa. Voit estää soittolistoja näkymästä päivittämällä yksityisyysasetuksesi. Tämän jälkeen näet tallennetut soittolistat kanavallasi, mutta muut eivät näe niitä.

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

YouTube-sovellus

Soittolistan lisääminen kirjastoon

Kanavasivulta

1. Näytä kanavan soittolistat napauttamalla SOITTOLISTAT-välilehteä.
  2. Valitse soittolistan tietojen vierestä Lisää .
  3. Valitse Tallenna kirjastoon.

Videon katsomisen aikana

Jos katselet soittolistalla olevaa videota, napauta Tallenna .

Kirjastoon lisättyjen soittolistojen katsominen

Näet tallennetut ja luodut soittolistat Kirjasto-välilehdeltä .

Mobiilisivusto

Soittolistan lisääminen kirjastoon

Videon katsomisen aikana

Jos katselet soittolistalla olevaa videota, napauta Tallenna .

Kirjastoon lisättyjen soittolistojen katsominen

Näet kirjastoon lisäämäsi ja luomasi soittolistat napauttamalla Kirjasto-välilehteä .