Kontakta YouTubes supportteam för kreatörer

Om du deltar i YouTubes partnerprogram kan du kontakta vårt supportteam för kreatörer.

Vad vi kan hjälpa till med

Vi kan hjälpa dig både med specifika problem och med hur du som innehållsskapare kan få ut mesta möjliga av YouTube:

• Optimera din YouTube-användning.
  • Få tips om teknik och tjänster på YouTube.
  • Lär dig hantera våra riktlinjer för policyer och upphovsrätt.
  • Få svar på frågor om konto- och kanalhantering.
  • Lös problem som gäller Content ID och rättighetshantering.
  • Felsök och åtgärda fel eller problem med ditt konto.

Obs! Om du inte ser chattalternativet bör du kontrollera att du är inloggad på den kanal som du deltar med i YouTubes partnerprogram. Om du fortfarande inte kan kontakta oss kan du berätta det via knappen Skicka feedback.

E-post

Tillgängliga språk

Kvalificerade partner kan få support via e-post på följande språk: arabiska, kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell), engelska, franska, tyska, italienska, indonesiska, japanska, koreanska, polska, portugisiska, ryska, spanska, thailändska, turkiska och vietnamesiska.

Från YouTubes hjälpcenter

1. Klicka på Få support längst upp i en artikel i hjälpcentret.
  2. Klicka på Få support för innehållsskapare
  3. Välj den kategori som ditt problem handlar om.
  4. Välj E-postsupport. Du ser bara det här alternativet om du är behörig.
  5. Följ anvisningarna om hur du skickar ett e-postmeddelande till vårt supportteam för innehållsskapare.

Från YouTube

1. Om du har öppnat youtube.com loggar du in och väljer kontoikonen .