Kontakta YouTubes supportteam för innehållsskapare

Om du deltar i YouTubes partnerprogram kan du få tillgång till vårt Creator Support-team.

Vad vi kan hjälpa till med

Vi kan hjälpa dig både med specifika problem och med hur du som innehållsskapare kan få ut mesta möjliga av YouTube:

• Optimera din YouTube-användning.
  • Få tips om teknik och tjänster på YouTube.
  • Lär dig hantera våra riktlinjer för policyer och upphovsrätt.
  • Få svar på frågor om konto- och kanalhantering.
  • Lös problem som gäller Content ID och rättighetshantering.
  • Felsök och åtgärda fel eller problem med ditt konto.

E-post

Tillgängliga språk

Kvalificerade partner kan få support via e-post på följande språk: arabiska, kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell), engelska, franska, tyska, italienska, indonesiska, japanska, koreanska, polska, portugisiska, ryska, spanska, thailändska, turkiska och vietnamesiska.

Från YouTubes hjälpcenter

1. Klicka på Få support längst upp i en artikel i hjälpcentret.
  2. Klicka på Få support för innehållsskapare
  3. Välj den kategori som ditt problem handlar om.
  4. Välj E-postsupport. Du ser bara det här alternativet om du är behörig.
  5. Följ anvisningarna om hur du skickar ett e-postmeddelande till vårt supportteam för innehållsskapare.

Från YouTube

1. Om du har öppnat youtube.com loggar du in och väljer kontoikonen .