YouTuben sisällöntuottajien tukitiimi

Jos kuulut YouTube-kumppaniohjelmaan, voit pyytää apua sisällöntuottajien tukitiimiltä.

Näin voimme auttaa

Onpa kyseessä jokin tietty ongelma tai haluat vinkkejä kaikista hyödyistä YouTuben sisällöntuottajana, autamme sinua

• optimoimaan YouTuben käyttösi
  • saamaan vinkkejä YouTuben teknisistä tai palvelua koskevista näkökohdista
  • tutustumaan käytäntöihin ja tekijänoikeuksiin
  • saamaan vastauksia tilien ja kanavien hoitoa koskeviin kysymyksiin
  • ratkaisemaan content ID ‑sisällöntunnistuksen ja oikeuksien hallinnan ongelmia
  • määrittämään ja korjaamaan tilin virheitä ja ongelmia.

Sähköposti

Kielivaihtoehdot

Sähköpostituki on saatavilla hyväksytyille kumppaneille seuraavilla kielillä: arabia, englanti, espanja, indonesia, italia, japani, kiina (perinteinen), kiina (yksinkertainen), korea, portugali, puola, ranska, saksa, thai, turkki, venäjä ja vietnam.

YouTuben ohjekeskuksesta

1. Valitse Pyydä tukea minkä tahansa YouTuben ohjekeskuksen artikkelin yläreunasta.
  2. Valitse Pyydä sisällöntuottajien tukea
  3. Valitse ongelman luokka.
  4. Valitse Sähköpostituki. Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain, jos olet oikeutettu käyttämään sitä.
  5. Lähetä sisällöntuottajien tukitiimille sähköpostia näkyviin tulevien ohjeiden mukaan.

YouTubesta

1. Jos olet youtube.com-sivustolla, kirjaudu sisään ja valitse tilikuvakkeesi
  2. Valitse Ohje . Valitse avautuvasta paneelista Tarvitsetko lisäapua? > Pyydä sisällöntuottajien tukea
  3. Valitse ongelman luokka.
  4. Valitse Sähköpostituki. Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain, jos olet oikeutettu käyttämään sitä.
  5. Lähetä sisällöntuottajien tukitiimille sähköpostia näkyviin tulevien ohjeiden mukaan.

Jos sähköpostivalinta ei ole näkyvissä, varmista että olet kirjautunut sisään YouTube-kumppaniohjelmassa mukana olevalle kanavalle. Jos et edelleenkään pysty ottamaan meihin yhteyttä, ilmoita asiasta meille Lähetä palautetta ‑toiminnolla.