Politik vedrørende falsk engagement

Vores youtuberes, seeres og partneres sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi stoler på, at I vil hjælpe os med at beskytte dette unikke og levende fællesskab. Det er vigtigt, at du forstår vores retningslinjer for fællesskabet og den rolle, de spiller i vores fælles ansvar for at holde YouTube sikkert. Vi håber, at du vil afsætte tid til at læse politikken nedenfor omhyggeligt. Du kan også gå til denne side for at se en komplet liste over vores retningslinjer.

YouTube tillader ikke ting, der øger antallet af visninger, likes, kommentarer eller andre metrics enten ved at bruge automatiske systemer eller ved at forsyne intetanende seere med videoer. Indhold, der udelukkende er lavet for at tilskynde seerne til engagement (visninger, likes, kommentarer osv.), er også forbudt.

Indhold og kanaler, der ikke følger denne politik, kan blive lukket og fjernet fra YouTube.

Vigtigt! Hvis du ansætter nogen til at promovere din kanal, kan denne persons beslutninger påvirke din kanal. Brug af metoder, der overtræder vores politikker, kan resultere i fjernelse af indhold eller lukning af en kanal, uanset om metoderne er brugt af dig eller en person, du har ansat.

Vi anser engagement for at være legitimt, når en menneskelig bruger har til primær hensigt at interagere med indholdet. Vi anser engagement for at være illegitimt, hvis det f.eks. er et resultat af tvang eller vildledning, eller hvis det eneste formål med engagementet er økonomisk vinding.

Hvis du ser indhold, som overtræder denne politik, skal du rapportere det. Se, hvordan du rapporterer overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet, her. Hvis du har fundet flere videoer eller kommentarer, som du vil rapportere, kan du rapportere kanalen.

Det betyder denne politik for dig

Hvis du uploader indhold

Upload ikke indhold på YouTube, hvis det passer på nogen af nedenstående beskrivelser.

• Indhold, der linker til eller promoverer tredjepartstjenester, som på kunstig vis øger antallet af visninger, likes og abonnenter
  • Indhold, der linker til eller promoverer tredjeparters visningstal eller gamingwebsites eller tjenester
  • Tilbud om at abonnere på en anden youtubers kanal, på den betingelse at vedkommende abonnerer på din kanal ("sub4sub")
    • Bemærk! Du må gerne opfordre seere til at abonnere, give likes, dele eller skrive en kommentar
  • Indhold, som viser en youtuber, der køber sine visninger fra en tredjepartstjeneste, og som har til formål at promovere den pågældende tjeneste

Denne politik gælder for videoer, videobeskrivelser, kommentarer, livestreams og andre YouTube-produkter og -funktioner. Husk, at dette ikke er en komplet liste.

Sådan måler vi engagement

Antallet af abonnenter opdateres i realtid på følgende steder:

• Din kanals startside
  • Kontovælger
  • Videoers afspilningssider
  • Websites og apps fra tredjeparter, der bruger YouTube Data API

Antallet af abonnenter i YouTube Analytics kan være forskelligt fra antallet af abonnenter på din YouTube-kanal. Antallet i YouTube Analytics er ca. 48 timer forsinket. Forsinkelsen giver os mulighed for at udføre ekstra verificering og undgå falske abonnenter, så tallet er nøjagtigt.

Sidetrafik, der vurderes til at være kunstig, bliver ikke talt med på YouTube og kan resultere i, at din konto får strafklip. Suspenderede konti og abonnenter, der identificeres som falske, tæller ikke med i dit samlede antal abonnenter eller visninger. De er ikke aktive seere, så fjernelsen af dem bør ikke påvirke dine visninger eller din visningstid.

Hvis du har fået fjernet en video som følge af manipulation med visningstal, kan du få flere oplysninger på denne side i Hjælp.

Eksempler

Her er nogle eksempler på indhold, som ikke er tilladt på YouTube.

• Videoer, der viser youtubere i færd med at købe kunstig sidetrafik fra tredjepart
  • Videoer, hvor youtubere linker til tredjepartsudbydere af kunstigt genereret sidetrafik for at promovere og støtte tredjeparterne, f.eks.: "Jeg fik en million abonnenter på en enkelt dag, og du kan gøre det samme!"
  • Videoer, der ved hjælp af vildledning forsøger at tvinge eller narre seere til at se en anden video (f.eks. ved hjælp af et vildledende infokort)
  • Kanaler, hvis formål er at udbyde kunstig engagementstrafik eller promovere virksomheder, der kun har dette ene formål

Husk, at dette kun er nogle få eksempler, og at du bør undgå at uploade indhold, hvis du mener, at det kan overtræde denne politik.

Hvad sker der, hvis indhold overtræder denne politik

Hvis dit indhold overtræder denne politik, fjerner vi indholdet og giver dig besked via mail. Hvis vi ikke kan verificere, at et link, du opslår, er sikkert, kan vi fjerne linket. Vær opmærksom på, at webadresser, der overtræder politikkerne, i selve videoen eller i videoens metadata, kan medføre, at videoen bliver fjernet.

Hvis det er første gang, du overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, får du sandsynligvis en advarsel uden straf på din kanal. Du har mulighed for at gennemføre en træning i vores politikker, så advarslen kan udløbe efter 90 dage. Men hvis den samme politik overtrædes inden for 90 dage, udløber advarslen ikke, og din kanal får et strafklip. Hvis du overtræder en anden politik efter at have gennemført træningen, får du en ny advarsel.

Hvis du får 3 strafklip inden for 90 dage, bliver din kanal lukket. Få flere oplysninger om vores strafklipsystem.

Gentagne overtrædelser af retningslinjerne for fællesskabet eller servicevilkårene kan resultere i, at vi lukker din kanal eller din konto. Vi kan også lukke din kanal eller konto som følge af en enkelt sag om alvorligt misbrug, eller hvis din kanal har indhold, der er dedikeret til overtrædelse af politikker. Vi kan forhindre brugere, der gentagne gange overtræder politikkerne, i at deltage i træning i politikker i fremtiden. Få flere oplysninger om kanal- eller kontolukning.