Política sobre interaccions falses

La seguretat dels nostres creadors, espectadors i partners és la nostra màxima prioritat. Comptem amb tots vosaltres perquè ens ajudeu a protegir aquesta comunitat única i vibrant. És important que entenguis les nostres directrius de la comunitat i el paper que tenen en la nostra responsabilitat compartida de mantenir la seguretat de YouTube. Et recomanem que llegeixis atentament la política que s'indica a continuació. També pots consultar aquesta pàgina per obtenir una llista completa de les nostres directrius.

A YouTube no es permet cap mètode que faci augmentar de manera artificial el nombre de visualitzacions, m'agrades, comentaris o altres mètriques mitjançant l'ús de sistemes automàtics o la difusió de vídeos per a espectadors desprevinguts. A més, el contingut que existeix exclusivament per aconseguir la implicació dels espectadors (visualitzacions, m'agrades, comentaris, etc.) està prohibit.

És possible que el contingut i els canals que no compleixen aquesta política es cancel·lin i se suprimeixin de YouTube.

Important: si contractes algú per promocionar el teu canal, les seves decisions poden influir-hi. Qualsevol mètode que infringeixi les nostres polítiques pot ocasionar la supressió de contingut o la retirada d'un canal, independentment que l'acció l'hagis fet tu o algú a qui hagis contractat.

Considerem que la implicació és legítima quan la intenció principal d'un usuari humà és interaccionar amb el contingut de manera autèntica. Considerem que la implicació no és legítima, per exemple, quan és deguda a coercions i enganys, o quan el benefici econòmic n'és l'únic objectiu.

Si trobes contingut que infringeix aquesta política, informa'ns-en. Pots trobar instruccions per informar d'infraccions de les nostres directrius de la comunitat aquí. Si vols informar de diversos vídeos o comentaris, pots informar del canal.

Com t'afecta aquesta política

Si publiques contingut

No publiquis contingut a YouTube si encaixa amb alguna de les descripcions que s'indiquen a continuació.

• Contingut que enllaça a serveis externs que fan augmentar de manera artificial mètriques com ara les visualitzacions, els m'agrades i els subscriptors, o que promociona aquest tipus de serveis.
  • Contingut que enllaça a llocs web o serveis externs que manipulen el nombre de visualitzacions o de subscriptors, o que promociona aquest tipus de llocs web.
  • Contingut que ofereix subscripcions al canal d'un altre creador només a canvi de subscripcions al teu canal ("subscripció per subscripció").
    • Nota: pots animar els espectadors que s'hi subscriguin, que facin clic al botó M'agrada, que comparteixin el contingut o que hi deixin un comentari.
  • Contingut en què un creador mostra com compra visualitzacions d'un tercer amb la finalitat de promocionar el servei.

Aquesta política s'aplica als vídeos, a les descripcions dels vídeos, als comentaris, a les transmissions en directe i a qualsevol altre producte o funció de YouTube. Tingues en compte que no es tracta d'una llista completa.

Com es mesura la implicació

El nombre de subscriptors que es mostra als llocs següents s'actualitza en temps real:

• Pàgina d'inici del canal
  • Selector de comptes
  • Pàgina de visualització dels vídeos
  • Llocs web i aplicacions externs que fan servir l'API de dades de YouTube

És possible que el nombre de subscriptors a YouTube Analytics sigui diferent del que veus al teu canal de YouTube. El recompte de YouTube Analytics té un retard d'unes 48 hores. Aquest retard ens permet fer altres verificacions i revisions de contingut brossa per assegurar-nos que les dades siguin precises.

El trànsit de pàgina que es consideri artificial no es tindrà en compte a YouTube i pot comportar tocs d'atenció al teu compte. Els comptes suspesos i els subscriptors identificats com a brossa no s'inclouran en el nombre total de subscriptors o visualitzacions. No són espectadors actius, així que la seva supressió no hauria d'afectar el teu nombre de visualitzacions ni el temps de visualització.

Si algun dels teus vídeos s'ha suprimit per haver manipulat el nombre de visualitzacions, consulta aquesta pàgina del Centre d'ajuda per obtenir més informació.

Exemples

A continuació s'indiquen alguns exemples de contingut que no es permet a YouTube.

• Un testimoni de vídeo en què es mostra un creador comprant trànsit de pàgina artificial a un tercer.
  • Un vídeo en què un creador enllaça a un proveïdor extern de trànsit de pàgina artificial en un context promocional o de suport, com ara: "He aconseguit 1 milió de subscriptors amb aquest vídeo en un dia i tu també pots fer-ho!".
  • Un vídeo en què s'intenta forçar o enganyar els espectadors perquè mirin un altre vídeo a través de mitjans enganyosos, com ara una targeta d'informació etiquetada de manera incorrecta.
  • Canals dedicats a proporcionar trànsit artificial d'implicació amb el canal o a promocionar empreses que existeixen amb aquest únic objectiu.

Recorda que aquests són només alguns exemples. No publiquis contingut si creus que podria infringir aquesta política.

Què passa si el contingut infringeix aquesta política

Si el teu contingut infringeix aquesta política, el suprimirem i t'enviarem un correu electrònic per informar-te'n. Si no podem verificar que l'enllaç que has publicat és segur, pot ser que el suprimim. Tingues en compte que la publicació d'URL infractors dins del vídeo mateix o a les metadades del vídeo pot comportar la supressió del vídeo.

Si és la primera vegada que infringeixes les nostres directrius de la comunitat, probablement rebràs un advertiment i no s'aplicarà cap penalització al teu canal. Tindràs l'oportunitat de dur a terme una formació en polítiques per tal que l'advertiment caduqui al cap de 90 dies. Tanmateix, si s'infringeix la mateixa política en aquest període de 90 dies, l'advertiment no caducarà i el teu canal rebrà un toc d'atenció. Si infringeixes una altra política després de completar la formació, rebràs un altre advertiment.

Si reps tres tocs d'atenció en un període de 90 dies, es cancel·larà el teu canal. Obtén més informació sobre el nostre sistema de tocs d'atenció.

Podem cancel·lar el teu canal o compte si infringeixes les directrius de la comunitat o les condicions del servei de manera reiterada. També podem cancel·lar el teu canal o compte si es dona un sol cas d'ús abusiu greu o si el canal es dedica a infringir una política. És possible que impedim que els infractors reincidents tornin a formar-se en polítiques. Obtén més informació sobre les cancel·lacions de canals o comptes.