Aktivera YouTubes ideella program

Organisationer som har ett konto i Google för ideella organisationer är kvalificerade för YouTubes ideella program. Se i vilka länder/regioner YouTubes ideella program är tillgängligt.

Du behöver följande:

Aktivera YouTubes ideella program

1. Besök Google för ideella organisationer och logga in med organisationens administratörskonto.
  2. Klicka på Kom igång under YouTubes ideella program.
  3. Följ anvisningarna.

Google granskar din begäran inom tre arbetsdagar och skickar ett e-postmeddelande när granskningen är klar. När YouTubes ideella program har aktiverats kan du börja utnyttja förmånerna för ideella organisationer och kanalfunktionerna för YouTube-kreatörer.

Obs! Om du behöver byta den YouTube-kanal som har aktiverats med YouTubes ideella program loggar du in på ditt konto i Google för ideella organisationer. Klicka sedan på Byt kanal-id under YouTubes ideella program och följ anvisningarna. Ändringar av den ideella organisationens kanal-id är permanenta och alla tillhörande funktioner för ideella organisationer överförs till den nya kanalen.