Inscriure's en el programa per a organitzacions sense ànim de lucre de YouTube

Les organitzacions que formen part de Google per a organitzacions sense ànim de lucre poden inscriure's en el programa per a organitzacions sense ànim de lucre de YouTube. Consulta la informació que s'indica a continuació per començar.

Què necessites:

Un compte de Google per a organitzacions sense ànim de lucre

Les organitzacions ubicades en països en què Google per a organitzacions sense ànim de lucre està disponible han d'estar inscrites en aquest programa per poder formar part del programa per a organitzacions sense ànim de lucre de YouTube. Consulta els països en què YouTube està disponible. Si encara no tens cap compte de Google per a organitzacions sense ànim de lucre, registra't per crear-ne un abans de continuar.

Identificador del canal de YouTube de la teva organització

Per gaudir de les funcions d'organització sense ànim de lucre, necessites un canal de YouTube.

Quan estiguis a punt per continuar, segueix aquests passos per registrar-te al programa per a organitzacions sense ànim de lucre de YouTube.

1. Inicia la sessió al teu compte de Google per a organitzacions sense ànim de lucre.

Assegura't que iniciïs la sessió amb el teu compte d'administrador de Google per a organitzacions sense ànim de lucre. És el compte que vas fer servir per registrar-te a Google per a organitzacions sense ànim de lucre.

2. Fes clic al botó Sign up now (Registra't ara).

3. Fes clic al botó Enroll (Inscriu-te) que hi ha a sota del producte YouTube per a organitzacions sense ànim de lucre a la pàgina Enrollments (Inscripcions) del teu compte.

4. Crea un canal de YouTube, si encara no ho has fet.

5. Torna a la pàgina Enrollments (Inscripcions) de Google per a organitzacions sense ànim de lucre i introdueix l'identificador del canal de YouTube de l'organització al camp corresponent del formulari i completa la sol·licitud.

6. Fes clic a Enroll (Inscriu-me).

Gràcies per la teva sol·licitud. El nostre equip revisarà el teu compte i contactarà amb tu per correu electrònic en un termini d'entre 1 i 3 dies per indicar-te els passos següents que has de seguir.

Quan hàgim confirmat la teva inscripció, podràs començar a penjar contingut i a gaudir dels avantatges disponibles per a les organitzacions sense ànim de lucre i de les funcions del canal per a creadors de YouTube.