Flyt din YouTube-kanal fra én brandkonto til en anden

Før du begynder:

En YouTube-kanal er automatisk tilknyttet en konto. Der er to slags konti:

Google-konto Du skal have en Google-konto for at logge ind på YouTube. Dit kanalnavn er det samme som navnet på din Google-konto.
Brandkonto

En brandkonto er specifik for dit brand. Den er forskellig fra din personlige Google-konto. Hvis en kanal er knyttet til en brandkonto, kan den blive administreret via mere end én Google-konto.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en brandkonto:

1. Først skal du tjekke, om du allerede har en brandkonto.
  2. Log ind på YouTube.
  3. Gå til din kanalliste.
  4. Klik på Opret en kanal.
  5. Udfyld oplysningerne for at navngive brandkontoen, og verificer din konto.
  6. Klik på Opret.

Risici ved kanaloverførsel

Du kan flytte din kanal og dens videoer fra én brandkonto til en anden, så længe de er tilknyttet den samme Google-konto. Denne proces kaldes en kanaloverførsel.

Det er dit ansvar at beskytte følsomme loginoplysninger til din konto og proaktivt oprette en plan for at bevare adgangen til din konto, før der opstår problemer. Hvis du vil gendanne din kanal, skal du følge disse tips til gendannelse af konti.

Flytning af din brandkonto til en anden brandkonto er en proces, du selv kan gennemføre, men det bør kun gøres, hvis det er nødvendigt. Hvis en overførsel udføres forkert, risikerer du at slette den forkerte kanal.

Når du gennemfører en overførsel for brandkonto, mister du følgende:

Konto Indhold, du har mistet
Brandkonto A: Knyttet til kanalen, der overføres
Brandkonto B: Knyttet til kanalen, der erstattes (slettes ved overførsel af brandkonto A)
  • Videoer
  • Beskeder
  • Playlister
  • Kanalhistorik
  • Verificeringsbadge

Flyt din kanal fra én brandkonto til en anden brandkonto:

Bemærk, at du ikke kan flytte din kanal, hvis din konto er en forældrestyret konto. En skolekonto har måske mulighed for at overføre sin kanal baseret på kvalifikationskravene til kanaloverførsel.

Før du starter, skal du kontrollere, at:

• Din Google-konto er den primære kontoejer.
  • Du har fravalgt kanaltilladelser for din kanal i YouTube Studio. Dette gælder, hvis din kanal har brugt en brandkonto og er begyndt at bruge tilladelser i YouTube Studio.
    • Vælg "Fravælg tilladelser i YouTube Studio?" i YouTube Studios Indstillinger og så Tilladelser.
  • Du har ikke givet andre brugere adgang til din kanal med kanaltilladelser.

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på dit profilbillede.
  3. Hvis der er behov for det, kan du skifte konto til den Google-konto, der er tilknyttet kanalen, som du vil flytte.

Advarsel!

Du kan risikere at komme til at slette den forkerte kanal. Undgå denne fejl ved at tjekke, at du er logget ind på den Google-konto, der er tilknyttet den kanal, som du vil flytte.

Som et eksempel er Kanal A er din gamle kanal. Kanal B er den, du overfører til. Du skal logge ind på kontoen for Kanal A.

4. Klik på Indstillinger.
  5. Klik på Avancerede indstillinger.
  6. Klik på Flyt kanalen til en brandkonto.
  7. Vælg den konto, du vil flytte, på listen på skærmen. Hvis du ikke har en liste over konti, kan du fejlfinde ved hjælp af ovenstående trin.
  8. Hvis den konto, du vælger, allerede er knyttet til en YouTube-kanal, skal du klikke på Erstat og derefter vælge Slet kanal i pop op-vinduet.
    • Vigtigt! Dette vil slette den kanal, der allerede er forbundet med den pågældende konto. Alt indhold, der er forbundet med denne kanal, slettes permanent, bl.a. videoer, kommentarer, beskeder, playlister og historik.
  9. Se, hvordan dit kanalnavn vises efter flytningen, og klik derefter på Flyt kanalen.
    • Bemærk! Du bliver muligvis bedt om at angive din adgangskode og gennemføre bekræftelsen igen. Få flere oplysninger om genbekræftelse af din konto.