Flyt en YouTube-kanal til en brandkonto

Når en kanal forbindes til en brandkonto, kan flere personer administrere den fra deres Google-konti. Hvis du allerede har en YouTube-kanal, kan du forbinde den til en specifik brandkonto.

Før du starter: Tjek, om din kanal allerede er forbundet til en brandkonto:

• Hvis din kanal ikke allerede er forbundet til en brandkonto: Følg nedenstående trin.
  • Hvis din kanal allerede er forbundet til en brandkonto: Du kan tilføje kanaladministratorer eller følge nedenstående trin for at flytte kanalen til en anden brandkonto.

Hvis du kun vil ændre navnet på din kanal, skal du følge vejledningen i at ændre dit kanalnavn.

Skift en kanals brandkontoforbindelser

Hvis din YouTube-kanal er forbundet til din personlige Google-konto, kan du flytte den, så den er forbundet til en ny eller eksisterende brandkonto. Dette giver dig mulighed for at give din kanal et andet navn end din Google-konto, mens du stadig kan administrere den fra din Google-konto. Du kan også føje flere administratorer til kanalen.

Bemærk, at du kun kan flytte din kanal til en brandkonto, der ejes af din Google-konto.

Flyt en kanal til en ny brandkonto

Du kan oprette en ny brandkonto med din Google-konto og derefter forbinde din YouTube-kanal med den.

1. Log ind på YouTube på en computer, eller brug mobilwebsitet.
  2. Gå til din kanalliste.
  3. Klik på Opret en ny kanal.
  4. Udfyld oplysningerne for at navngive brandkontoen og bekræfte din konto. Klik derefter på Udfør. Dette vil oprette din nye brandkonto.
  5. Brug kontoskifteren øverst til højre for at logge ind på din personlige YouTube-kanal (den kanal, du vil flytte til brandkontoen).
    • Bemærk! Det er vigtigt, at du er logget ind på den kanal, som du vil flytte til brandkontoen (i stedet for at være logget ind på brandkontoen). Dette sikrer, at din kanal ikke slettes utilsigtet under flytningen.
  6. Gå til dine avancerede kontoindstillinger. Det kan du gøre ved at klikke på dit kontoikon øverst til højre > Indstillinger eller Settings. Klik på Avanceret ud for oplysningerne om navn på oversigtssiden.
  7. Klik på linket Flyt kanal til brandkonto under "Kontooplysninger".
  8. Angiv din adgangskode. Du får vist nogle oplysninger om din kanal, og hvad den har forbindelse til i øjeblikket.
  9. Klik på Vælg den ønskede konto, og vælg brandkontoen på listen.
  10. Klik på Slet kanal i feltet "Har allerede en YouTube-kanal". Bemærk! Dette vil slette eksisterende kanaler (og alle deres videoer), der allerede er forbundet til brandkontoen.
  11. Se, hvordan dit kanalnavn vises efter flytningen, og klik derefter på Flyt kanalen.
  12. Hvis du vil tilføje en kanaladministrator, skal du følge vejledningen i at tilføje kanaladministratorer.

Flyt en kanal til en eksisterende brandkonto

Hvis din YouTube-kanal allerede ejer en brandkonto eller allerede er forbundet til en brandkonto, kan du forbinde kanalen til enhver brandkonto, du ejer.

1. Brug en computer til at logge ind på den kanal, som du vil flytte, på YouTube. Hvis kanalen er forbundet til en brandkonto, skal du logge ind som ejeren af brandkontoen.
  2. Gå til dine avancerede kontoindstillinger. Det kan du gøre ved at klikke på dit kontoikon øverst til højre > Indstillinger eller Settings. Klik på Avanceret ud for oplysningerne om navn på oversigtssiden.
  3. Klik på linket Flyt kanal til brandkonto under "Kontooplysninger".
    • Bemærk! Før du flytter din kanal, skal du sikre dig, at du er logget ind på den kanal, som du vil flytte. Dette sikrer, at din kanal ikke slettes utilsigtet under flytningen.
  4. Angiv din adgangskode. Du får vist nogle oplysninger om din kanal, og hvad den har forbindelse til i øjeblikket.
  5. Klik på Vælg den ønskede konto for at se listen over valgmuligheder for din konto.
  6. Se, hvordan dit kanalnavn vises efter flytningen, og klik derefter på Flyt kanalen. Bemærk! Dette vil slette eksisterende kanaler (og alle deres videoer), der allerede er forbundet til den brandkonto, du flytter til.
  7. Hvis du vil tilføje en kanaladministrator, skal du følge vejledningen i at tilføje kanaladministratorer.

Bemærk, at noget indhold ikke kan flyttes: Alle kommentarer fra kanalen, sendte og modtagne meddelelser, verificeringsbadges og automatisk filtrering af indstillingerne for fællesskabet. Du får vist en advarsel, hvis din kanal har dette indhold.

Hvis du har en brugertilpasset webadresse, flyttes den ikke til din nye kanal.

Jeg kan ikke se mit valg under "Tilgængelige sider"

Hvis den brandkonto, du vil flytte din kanal til, ejes af en anden Google-konto, kan du overføre ejerskabet af den pågældende brandkonto til din Google-konto. Når din Google-konto ejer brandkontoen, kan du vælge den pågældende brandkonto, når du flytter din kanal.

Hvis din kanal er forbundet til en brandkonto i øjeblikket, kan du overføre ejerskabet af din side til din anden Google-konto og derefter logge ind på den pågældende konto for at flytte din kanal.