Insígnies de verificació dels canals

La marca de verificació o al costat del nom d'un canal de YouTube indica que YouTube ha verificat aquest canal.

Sol·licitar la verificació d'un canal

Podràs enviar una sol·licitud de verificació del canal quan tinguis 100.000 subscriptors. Sembla que el teu canal encara no és apte.

Assegura't que hagis iniciat la sessió amb l'adreça electrònica del canal apte. A l'extrem superior dret, fes clic a la teva foto de perfil i tria el compte en qüestió.

Per saber si el teu canal compleix els requisits per sol·licitar-ne la verificació, fes clic a Inicia la sessió a la part superior dreta.

No verificarem els canals que intentin suplantar la identitat d'un altre creador o marca. Si descobrim que un canal està suplantant la identitat d'algú altre intencionadament, és possible que prenguem més mesures.

Sobre els canals verificats

Si un canal està verificat, vol dir que és el canal oficial d'un creador, un artista, una empresa o una personalitat pública. Els canals verificats ajuden a diferenciar els canals oficials més fàcilment d'altres canals de YouTube amb noms similars.

Tingues en compte el següent:

• Tenir un canal verificat no dona accés a funcions addicionals de YouTube ni representa cap premi, fita o recomanació per part de la plataforma. Per obtenir més informació sobre els premis, consulta el programa de Premis per a creadors de YouTube.
  • Si el teu canal està verificat, continuarà així tret que en canviïs el nom. Si ho fas, el canal amb el nou nom perdrà la verificació i l'hauràs de tornar a sol·licitar.
  • Canviar l'identificador del teu canal no suprimirà la insígnia de verificació.
  • YouTube es reserva el dret de revocar verificacions o de cancel·lar els canals que infringeixin les directrius de la comunitat o les condicions del servei de YouTube.
  • El procés de verificació ha canviat al llarg del temps, de manera que pots veure molts tipus de canals verificats a YouTube.

Requisits per a la verificació dels canals

Per poder sol·licitar la verificació, el canal ha d'arribar a 100.000 subscriptors.

Quan hagis enviat la sol·licitud, revisarem el teu canal. Perquè el verifiquem, el canal ha de complir les condicions següents:

• Ha de ser autèntic: el canal ha de representar el creador, la marca o l'entitat real que afirma que és. Comprovarem diversos factors per verificar la teva identitat, com ara la data de creació del canal, i és possible que et demanem més informació o documentació.
  • Ha de ser complet: el canal ha de ser públic i incloure un bàner, una descripció i una foto de perfil. El canal també ha de tenir contingut i estar actiu a YouTube.

De vegades, és possible que YouTube verifiqui canals amb menys de 100.000 subscriptors de manera proactiva si són coneguts fora de YouTube.

Diferenciar el teu canal sense que estigui verificat

Si el teu canal no està verificat, a continuació trobaràs altres maneres de diferenciar-lo de canals similars:

Si algú està suplantant la teva identitat o la del teu canal, informa'ns-en.