Verifikasiekentekens op kanale

Wanneer jy ’n of verifikasieregmerk langs ’n YouTube-kanaal se naam sien, beteken dit dat YouTube daardie kanaal geverifieer het.

Doen aansoek vir kanaalverifikasie

You can submit a request for a channel verification once you have 100,000 subscribers. It looks like your channel isn't eligible yet.

Make sure you're signed in with the email address for the eligible channel. Click your profile picture in the top-right and choose that account.

To see if your channel is eligible to request verification, click Sign in at the top-right.

Ons sal nie kanale verifieer wat ’n ander skepper of handelsmerk probeer naboots nie. As ons vind dat ’n kanaal doelbewus iemand anders naboots, kan ons meer aksies neem.

Meer oor geverifeerde kanale

As ’n kanaal geverifieer is, is dit die amptelike kanaal van ’n skepper, kunstenaar, maatskappy of openbare figuur. Geverifieerde kanale help om amptelike kanale van ander kanale met soortgelyke name op YouTube te onderskei.

Hou in gedagte …

• Geverifieerde kanale kry nie ekstra kenmerke op YouTube nie. Hulle verteenwoordig ook nie toekennings, mylpale of onderskrywing van YouTube nie. Vir meer inligting oor toekennings, kom meer te wete oor YouTube se Skeppertoekenningsprogram.
  • As jou kanaal geverifieer is, sal dit geverifieer bly tensy jy jou kanaalnaam verander. As jy jou kanaalnaam verander, sal die hernoemde kanaal nie geverifieer wees nie, en jy sal weer moet aansoek doen.
  • As jy jou kanaal se YouTube-naam verander, sal jy nie jou verifikasiekenteken verwyder nie.
  • YouTube hou die reg voor om verifikasie te herroep of kanale te beëindig wat ons Gemeenskapsriglyne of die YouTube-diensbepalings oortree.
  • Verifikasie het met verloop van tyd verander, so jy sal dalk baie soorte kanale met verifikasie op YouTube sien.

Kwalifikasies vir ’n geverifieerde kanaal

Om te kwalifiseer om aansoek te doen vir verifikasie, moet jou kanaal 100 000 intekenare bereik.

Nadat jy aansoek gedoen het, sal ons jou kanaal hersien. Ons verifieer kanale wat:

• Outentiek is: Jou kanaal moet die werklike skepper, handelsmerk of entiteit verteenwoordig wat dit beweer om te wees. Ons sal verskillende faktore nagaan om jou identiteit te help verifieer, soos die ouderdom van jou kanaal. Ons kan ook vir meer inligting of dokumentasie vra.
  • Volledig is: Jou kanaal moet publiek wees en ’n kanaalbanier, beskrywing en profielfoto hê. Die kanaal moet ook inhoud hê en aktief op YouTube wees.

Soms kan YouTube ook proaktief kanale met minder as 100 000 intekenare verifieer wat buite YouTube bekend is.

Onderskei jou kanaal sonder verifikasie

Hier is ’n paar ander maniere om jou kanaal van soortgelyke kanale te onderskei as jou kanaal nie geverifieer is nie:

As iemand jou of jou kanaal naboots, rapporteer dit aan ons.